Mathilda
[bilinmeyen] sizin de mi hala devam ediyor iştahsızlık? Doktorunuz ne dedi 3 aylık kontrolünüzde? Bütün günüm mama yedirmeye çalışmakla geçiyor 🤷🏻♀️
Expresso
[bilinmeyen] Aptamil pronutra kullan canım hem bağışıklık güçlendirici var içinde hemde iştahı açıyor
tutu11
[bilinmeyen] merhaba. Kizim 34 haftalik dogdu. Cok dusuk kiloda oldugu icin bu mamadan hastanede kullanıyorlardı. Eve gelince de devam ettik. Kizim ayda ortalama 1300 gr alıyordu. 3.700gr olunca biraktik. Normal mamaya gectik. Kullanırken sadece kabiz olmamasina ragmen kakasını zor yapıyordu. Ve gazi oluyordu. İçerik olarak cok araştırmadım ama hastanede ki bütün hemsireler ve doktorlar bu mamayı önerdi. Birde bebelac nenatal bulabilirseniz onu da araştırın derim. Hastanede bu mama da kullanılıyordu.
Mathilda
[bilinmeyen] acıkmıyorlar evet. kilo alımı, kaka çiş, keyfi nasıl?
Minikprenses
[bilinmeyen] aynıyız 3 ay 4 günlük 3 haftayı gecti istemiyo beni resmen azcık içip bırakıyo saatlerce emmek istemiyo zorla veriyom uyku sırasında bile zor 5 gün önce tartıldık 2 haftada 170 gram almıs sadecr 😰
Deletedmom006
[bilinmeyen] benim oglum premature ben bunu kullandim da sizinki premature mi ki siz bunu 3 aylikken hemde kullancaksiniz. Biz 1 aylik olduk biraktik mesela
Expresso
[bilinmeyen] bilmiyorum canım biz toparlandik sanki biraz onunla
Medinetass
[bilinmeyen] ben hiç aptamil kullanmadım ama daha önce markette çalışıyordum mama ile ilgili müşterilere Bilgi verme amaçlı aptamil seminerlerine beni gönderirlerdi hep orda da aptamil pre ler erken Doğum olan tam gelişmemiş Bebekler için diye biliyorum ben aptamil pronutra zaten klasık aptamil mama
Medinetass
[bilinmeyen] dediğim gibi prnutra klasık mama ben bebelac kullanıyorum aptamille tamamen aynı içeriği öyle bi iki şey farklı o kadar aynı aslında başka mama deneyebilirsin
Medinetass
[bilinmeyen] ben mamayı pek değiştirme taraftarı değilim kimisi de sürekli değiştirtir hangisi sağlıklı bilemiyorum
Medinetass
[bilinmeyen] hepsinin tadı aynı bence aynı anne sütü gibi merak edip sütün tadına bakmıştım 👍🏻😁
Minikprenses
[bilinmeyen] bugün hem sağlık ocagındaki doktora ve hemsirelere hem farklı bi doktorla konustum hepsi aynı seyi söyledi o inatsa sen dahada inat ol memeyi bırakmasına izin verme dediler mama süt az olur takviye yapılıt yada olmaz verilir ama inatlaşmayıp mama verirsen hem sen hem bebek kolaya alısır bi süre sonra bırakır dediler hatta baya üzülüyorum hiç kilo almamıs bu ay dedim aç ama istemiyo dedim bırak ac kalsın üzülme düzelince emicek zaten dediler gögsümde uyuyan o bebeğim gitti her türlü uyuyan biri geldi sanki yerine o kadar zevk alarak emziriyordum ki açlık uykusuzluk umrumda olmuyodu yapısık ikiz gibiydik yorulsamda bu durumdan hep kendimi motive ederdim bi daha 2 3 aylık olmucak bi daaha bu minik hallerine dönmicek bi de ben agır veya zorlayıcı bişi yaptıgımda omzum cıkardı hep bu emzirmede uzun süre dururdu gögsümde omuz sancım bile vız gelirdi bana yeterki emsin kollarımda huzurluysa kalsın uyusun cok değişik bi ruh halindeyim 😰
Minikprenses
[bilinmeyen] aminn Rabbim evlatlarımıza sağlık versin bizim yardımcımız olsun