Senden-bokolmaz Senden-bokolmaz bunlardan camasiir makina ortusunde vardı iki üç kere yıkandı ama asla geçmedi bende attım .bize büyü yapılmıştı ve nerde olduğunu bulamadik hoca arkadasimiz evimize sürekli suya Dua okuyarak temizlettirdi her yere şıktı suyu da sonra bunlar belirmeye başladı sizce nedir bu ?
Nursena0606 Senden-bokolmaz bence bu bayağı beklemiş yağ. Oturduğum ev 20 yıllık. Ve dolaplar bu şekilde yağ olmuştu. Çıkmıyor. Ilık su ve yağ çözücü ile silin.
Halimea Senden-bokolmaz bugün ki 2 post domuz yağı 🥲 niye yaparlar neden yaparlar . İnşallah düşündüğünüz değildir.
SevimliHayaletCasper Senden-bokolmaz evet gayet normal. Parmakla sürülmüş birşeye benzemiyor hiç. Öyle olsa bile bunu aklınıza getirip böyle şeylere inanmayın. Güzelce temizliğinizi yapıp nas felak okuyun.
Senden-bokolmaz defmommy kocam bı anda evi terketti ve delirmiş gibi ışıklı yerde duramiyordu konuştuklarını falan söylüyordu.sonra bı arkadaşımizin amcası hoca onunla görüştük geldi büyü sihir ve nazar oldugunu söyledi .
Senden-bokolmaz Nursena0606 aşkım mümkün değil öyle bişey bu salonda olan bişey ve camadir makinesinde nasıl dönmüş yağ olsun biri tavana yakın bıri makinede
prensveprensess_ Senden-bokolmaz ay Allah korusun eşinizle aranız nasıldı tartışma olur muydu evde hiç
Nursena0606 Senden-bokolmaz aynısı dolaplarımda vardı. Hatta toz falan da yapışmıştı. Belli ki yeni değil. Evde çocuk falan gayet normal. Büyü yapılacak olsa tavana makineye yapılmaz herhalde. Siz ona inanmak istiyorsanız olabilir ihtimalini düşünmezsiniz zaten.
Mrvklc97 Benim evimde de var rutubetten oluyor bu bizde ilk yaşımızda çok zorluk çektik hemen kötü düşünmeyin yağ çözücülerle silin sonra da sirkeli suyla odanın her yerini tavanlar dahil paklayın korkmayın aklınıza getirmeyin
Senden-bokolmaz SevimliHayaletCasper inanırım niye dersen ağızlarından kaçırdılar resmen dediğim yere baktın mı ne demek sonra telefonu hoparlörden aldı panik yapıp .sadece şüphem var evin her yerine bakıyorum o yüzden
aselkerem Senden-bokolmaz canım domuz yagının mum gibi oldugunu duymuştum mum erir ya öyle bisey Bi bak bakalım
SevimliHayaletCasper Senden-bokolmaz inanırsanız sizi daha çok etkisi altına alır. İnanmayıp Allah’a sığınana hiçbir güç birşey yapamaz