Melis1661 Anneler bebeğimin buğday alerjisi çıktı Şuan diyetteyim ı mom latte kullanabilir miyim doktorum kullanma dedi bıraktım ama sütüm azaldı ve çok yorgun düşüyorum alerjiye sebep olabilir mi bilen var mı
gencmom_ Melis1661 doktor kullanma demiş biz kullan dersek kullancakmısın bunun yerine başka şeyler deneyebilirsin mesela tatlı ve bol su
ilaydacemiko Melis1661 pirinç unundan helva Yapın ben öyle yapıyorum alerjiniz olduğunu nasıl anladınız
Melis1661 gencmom_ tatlı ne yiyebilirim ki hurma aldım onun içinde bile gluten var aç karnına suda içilmiyor
gencmom_ Melis1661 baklava öneririm bende aşırı süt yapmıştı üstüne bir bardak da su misss gibi sütün oluyor
Summerwine95 Melis1661 bimde falan görüyordum glutensiz bisküviler falan oluyordu.Kendiniz de yapabilirsiniz aslında karabuğday veya badem unu falan kullanarak
Melis1661 noluyasanagenemiros yapıyorum canım Şuan sadece sebze meyve tüketebiliyorum canım su içmek bile istemiyor
Melis1661 ilaydacemiko Şuan diyet aça aça ilerliyoruz canım buğdaya tepki gösterince onu kestik 10 gün ara verip yeni bir şey deniycem aşırı huzursuzluk ağlama kırızleri meme reddi kakada kan
ilaydacemiko Melis1661 o kadar zorki ben de aynı durumdayım sizin bebeğiniz kaç aylık başta her şeyi kesip aça aça mı ilerlediniz
Melis1661 ilaydacemiko bebeğim üç aylık evet başta ağır diyetle başladık buğdayı açtık ilk ona tepki gösterdi şimdi tekrar 10 gün ağır diyet üzüldüğüm şey ağır diyet değil sütüm azaldı 😔
noluyasanagenemiros Melis1661 sağmayı falan deneyin bestlak damla kullanın çörek otu kaynatıp için çöreği yiyin. Su içmek istemiyorsunuz ama çocuğunuz için içmeyi deneyin Maltana için
Melis1661 noluyasanagenemiros canım doktorum herşeyi kısıtladı bana normalde ımom ve bestlak damla kullanıyordum bırak dedi sırayla deneye deneye gideceğiz dedi ve Şuan gıdaları deniyorum zorlada olsa içiyorum su