Oburiks Gduvtzp hayır canim diş incisi o , genelde her bebekte olur diş çıkardıktan sonra da görebilirsiniz onları zamanla kendiliğinden kaybolur
Berko Gduvtzp bizimkide öyleydi görünüyordu ama o görünen değilde onun yanındaki çıkmaya başladı uc verdi kaç aylık sizinkisi benimki 6 olcak
Berko Gduvtzp hemen çıkarmı bilmiyorum da ben 4 aylıkken görmüştüm suan 5+23 çıktı ama yarısı çıktı 1 aydır huysuz dişinden dolayı sizinkide huysuzsa yakında çıkarır heralde bide 2 gündür ateşi çok değil ama 37.3 oluyor
Gduvtzp Berko 4.ayin sonlarından Bu yanadır böyle insaAllah en kısa zamanda çıkarır sizin bebise de şifa diliyorum 🌺
yanealakanealakaa Berko biz de 5 ay 23 günlüğüz. benim bebeğim de çok huysuz ya sabahtan akşama kadar bağırıyor
Berko yanealakanealakaa Benimkide bağırıyor bögürüyor ama mutlu oluyo bağırırken kucağıma almayınca o bağırma mutluluğu ağlamayla sonuçlanıyor ama
yanealakanealakaa Berko her gün aynı cümleyi kuruyorum slxlofkfşsld noldu çocuğum kızım ne var noldu demekten dilimde tüy bitti