beyzzsenturkk_ sabahtan beri idrar testi icin işemesini bekliyorum ya ben yapamıyorum ya da o tam işeyemiyor 39-40 derece atesle girdik acilden nasıl yapabilirim artık testi bugun vermemiz lazım her gecen gün daha kötü oluyor yavrum baska nasıl yapabilirim
papatya_1125 beyzzsenturkk_ Eğer Arabanız varsa oradan bir tane kap alıp evde yaptırıp öyle götürün Yarım saat içinde. Biz de bu konuda hiç başarılı olamadık maalesef
Humeyra66 beyzzsenturkk_ once emzir bieaz aradan gecince 5 10 dakika gobek deliginin crvresine soguk islak bir bezle deligi iceri alacak sekilde yuvarlaklar ciz bikaç kere yap tuvaltini yapacaktir.
Deletedmom_117 beyzzsenturkk_ ya benim oğlum var ve Sabhatan akşama kadar bekledim bı kaç kere yaptı döküldü en son yakaladım inşallah çözüm bulursun çok geçmiş olsun 🌹
1515g beyzzsenturkk_ ay bu durum dan biz de çok muzdaribiz denk geliyor aslin da ama çok az az yaptıkları için yapışkan ıslanıp kayıyor kaç kere ziyan oldu yapamamistik
beyzzsenturkk_ papatya_1125 kücük idrar torbaları verdiler eve de geldik şimdi yapıştırdım ama denk gelmiyor bir türlü baska nasıl neye işeyecek bilmiyorum😞😞
Yagmur_24 beyzzsenturkk_ su içirin mama verin emxirin valla biximki de yapmamıştı 3. Kez poşet takılcaktı düşünün yani
Dilosko beyzzsenturkk_ eğer hastanenin temizliğine güveniyorsanız sonda ile alıyor doktorlar , hem daha sağlıklı sonuç alırsınız.
Kocamdaaakocammm beyzzsenturkk_ Cnm geçen aynı durumu yaşadım 6 saat bekledim neredeyse Bi arkadaşım göbeğini deligini suyla ovala demişti yaptım ise yaradı sende dene bi ama altı açık kalsın bezi bağlama
Hyl-kbr1501 Bol emzirip su verebilirsin hemen yapar o testlerde çok gıcık yapışkanlı kaldırınca çiş olsa bile dökülüyordu
Elifadaannesi beyzzsenturkk_ biz o torbayı yapıştırınca altına alt açma örtüsü serip bekliyoruz sılk sok su içiriyorum elinede oyuncak göbeğini sok sık ıslak mendiller siliyorum en geç 20 dk da yapıyor belki fikir olur