Baybars02 Deletedmon_65 artık ben de yavaş yavaş salacagim galiba hem artık öğrenmesi de lazım çok istekli. Hevesini kırmak istemiyorum. Evet emiyor hem de ne emme 😂 2 aydır bağımlı gidip gelip anne meme aç anne meme menim diye söyleniyor 🥹
Deletedmon_65 Baybars02 hevesleri ve öz güvenleri kırılmasın yeter ki ayy benim oğlum da aynı büyüdükçe daha mı düşkün oluyorlar ne 😵💫 kesmek istiyorum artık ama kıyamıyorum ya 🥺
Baybars02 Deletedmon_65 bana da bazen geliyolar bu son emzirisim bak falan diyorum 😂 ama az kaldı ya tam 2 olsunlar da sabredelim bakalım biraz daha 🥰
Deletedmon_65 seizetheday zorlamıyorum yemek istediğinde mecbur yiyor sadece süt ürünlerini sevemedi bir türlü ileride kendisine sorun çıkarsın istemem
Deletedmon_65 Baybars02 zaten memenin biri kesildi çünkü tek göğüs emzirmeye alışmıştım 🤦🏻♀️😅 bekleyelim bakalım umarım daha çok bağlanmazlar bu sefer bırakmak zor olur
Pastaneusuluislakkek Deletedmon_65 Deletedmon_65 büyük ihtimalle meme olumsuz etkiliyordur. Benim kızım aynı sizin bebeğiniz gibiydi ve 12. Aydan itibaren çok iştahsız olduğunu duyan bütün çocuk doktorları memeyi kesmemi söyledi; kesmedim🤣 ve asla ne sevdiğini anlamadığım neredeyse her şeyi diliyle dışarı iten veya ağzına almayı reddeden bebekle süreci savaşa çevirmemeye çalışarak yaşadım. Sonuç; 10 gün önce memeden kestim ve iştahı açıldı. Şu an neredeyse teklif ettiğim her şeyin en azından tadına bakıyor
Rumeysaden Deletedmon_65 hep böyle miydi benim bebeğimde 13 aylık bir buçuk aydır hiç birşey yemiyordu çok üzülüyordum ama dişinden mis şimdi yiyor şükür
__brna__ Deletedmon_65 Merhaba güzel anne. Benim kızımda 1.5, yaşında ve çok skur herşeyden yer içer. Ben genel olarak kasan bir anne olmadım sanırım bu yüzden iştah konusunda zorlu günler görmedim. 10 aylıktan itibaren artık yediklerinizden vermeye başlamıştım tabiki yine 3 gün kuralına uyarak alerji yaratıp yaratmayacagina bakarak. Birde ortam değişikliği yaparak vermeyi deneyin. Mesela biz bı gün mutfakta bı gün mama sandalyesinde bı gün dışarıda bı gün bahcese yeriz. Bu onun oldukça hoşuna gdiyor ve darlamiyorum. Belki bu şekilde de sevdirebilirsiniz. Yemek kısmında bende sizin yaptıklarınızı yapıyorum aslında. Havuçlu tereyağlı yumurta yada pekmezli yumurta yedirin. Hurmalı şeftali ve muzlu muhallebiler akşam olarak hiç secmiyorum. Sebze et tavuk ne varsa. En önemlisi kasmayın ve üzülmeyin hep neşeli olun. Emin olun hissediyor ve anlıyorlar♥️🙏
Deletedmon_65 __brna__ Merhaba canım. 🍀 Belki de hissediyor evet bu aralar modum çok düşük hiç enerjim yok ama bende mekan değişikliği yapıyorum balkon bahçe gibi meyve yer çok şükür sebze süt ürünleri yemiyor kafama takılan şey ileride kendine sağlık sorunları çıkarmasın yoksa asla zorlamıyorum ac kalınca yiyor tüm tüm yutuyor hatta 🤦🏻♀️🥲 ama işte dediğim gibi önceden yoğurt yiyordu mesela şuan asla ağzını bile açmıyor kendim yapmayı denedim onu da yemiyor pekmezle vermeyi denicem ne kadar iyi olur bilmiyorum ama bir şekil yemesini sağlamak istiyorum.
qwerty2 Deletedmon_65 3 yaşında yemiyor maalesef. Makarna (onun da şeklini kendi seçer hepsini yemez), pişi, patates kızartması (bunu da çıtır çıtır olursa yer her patates dilimini sallar kıvrılıyorsa yemez çıtırlığından öyle emin oluyor.), yoğurt çorbası (haftada 1 kez yer bıkıyor hemen), sucuk(bunu da her gün istemez kendisi söylerse pişiriyorum.) Başka bişey yediremiyorum maalesef. Bir iki sefer kabak mücverini pişi niyetine yedi. Çoğu günü muz ya da kefirle tamamlıyor. Ya da boş boş ekmek yiyor 🥺
Sibelkra Deletedmon_65 Benimki de aynı durumda 14 aylık 9 kilo artık düşünmekten kafayı yiycem hiçbir şey yemiyor nasıl olcak ben de bilmiyorum denemediğim tarif kalmadı 🤦♀️
Yusufyavuz2021 Deletedmon_65 ah benim oğlumu anlattınız sanki. İki buçuk yaşında oğlum var, yemediklerini değil yediklerini saymak daha kolay. Yumurta, patates, eski kaşar, krep, makarna, pilav, patates, köfte. Sadece bunlarla büyüyor yavrum.