Kelebekcik Merhaba bebeğime emzik vermek istiyorum ama tutmuyor bir kaç çeşit denedim nasıl tutturabilirim
120720 Kelebekcik Başka marka vermeyi deneyin. Benim kızımda doğduğundan beri wee baby nin emziklerinden başka emzik tutmuyor 8 aylık oldu arada veriyorum evde diğer markalardanda var uygun gördükçe hevesle almıştım ama yok direk atıyor onları.
kimekonusuyorum_1 Kelebekcik Philips aventle biraz ısındı, kauçuk emzik aldım onu bi tık sevdi sanki. Benimki de öyle gün içinde almaz ama en azından uykuya dalarken alıyor. Kauçuk alın belki sever
gunesin-annesi Kelebekcik emzik konusunda çok kararsızım bebeğime bir zararı olur mu ağız gelişimde vs diye. Geceleri iyi çok şükür. Emip uyuyor. Gündüz bazen iyi bazen sorunlu. Uykuya geçişler. Çok kararsızım vermeli miyim sizce
gunesin-annesi Kelebekcik gece vermeye başladım çok şükür direkt tuttu. Sanki hep o anı bekliyormuş 😂 frigg daisy model almıştım kauçuk olan. Gündüz arada verdim uykuya geçerken. Bu gece mesela hiç vermedim. Kendi kendine geçti uyumaya. Rahatlıkmış ama suçlu gibi de hissediyorum gereksiz yere vermeyeyim diye. Sanki böyle oyalamak için veriyormuşum aman senle uğraşamam diyormuş gibi. Hala daha kararsızım 😂
Mommyustn Benim kızım emzik seviyordu ama ağzından kaçırıyordu philips aventin damaklı emziğini 6-18 aylık aldık Ayından beri emiyor 5 aylık olucaz siz de 1 büyük numara alıp deneyebilirsiniz
Mommyustn Ayrıca emziksiz bir hayat düşünemiyorum şuan, o kadar rahatlatıyor ki hem onu sakinleştiriyor hem de benim işimi kolaylaştırıyor 😍
DuruAselEmr Kelebekcik benim kızım haftaya 4 aylık olacak ve daha birkaç gün oldu tutmaya başlayalı.Evde hercesit emzik var ve sürekli deniyordum ama yeni yeni tutmaya başladı.Emzikle alakası yokmuş bizde onu anladım.