Betulyilmazzz Kızlar beğendiğiniz kullandığınız trençkot önerileri alabilir miyim bir sürü model var sayfa var hangisi iyi kötü bilemedim
benoyleuygungordum_ Betulyilmazzz Bunu baharda almıştım çok seviyorum duruşunu siyahı tükenmiş ama başka renkleri vsr hala
Minnakkk Betulyilmazzz heqa dan aldım past trenchcoat diye geciyor tesetturluyum ama normal acık biri de giyebilir cok severek kullanıyorum ❤️
-_Esra_- Ben Zara’dan aldım bir tane biri de mahalle pazarından annem almış hırka niyeti ile markası Miniyummmm yazıyor internet sitesi vardır belki bir bakın.
Betulyilmazzz Minnakkk şaka mı magazasi mükemmel 😍 direkt baktım çok beğendim😍 teşekkür ederimmmm bende tesettüre girdim modeller mukemmeeeel
Betulyilmazzz starwomen çok teşekkür ederim aklımda orası kesinlikle ama içim rahatladı yorumunuzla 😍
Minnakkk Betulyilmazzz ben ürünlerini kullanıyorum cok memnunum tunik leri falan tesettüre cok uygun ve kaliteli 🥰🥰 kalıplar geniş aklınız da olsun
starwomen Betulyilmazzz kesinlikle alın ben çok memnun kaldım her hafta yıkamam rağmen hiç bir deformasyon olmadı
Betulyilmazzz benoyleuygungordum_ tam yazıyordum ama öyle uygun gördün diye düşündüm sjxjsjdksjskd şaka bir yana model çok güzel 😍😍😍😍
muzlurulopasta Betulyilmazzz Evet öyle astarlı astarsız iki tane trencim ordan. Severek kullanıyorum :)