Rabia_annesi Merhaba kızlar bana instagramda bugün bana sürekli arkadaşlık isteği geldi ve arada bir isteğini takip etmediğim halde tekrar istek atanlar oluyor ne yapabilirim kapatma özelliği falan da yok sürekli istek gelmesinden sıkıldım
Fasulye12 Rabia_annesi Kim o insanlar ? Sayfalara çok yorum mu yapıyorsunuz ordan mı buluyorlar sizi?
Beyninizikullanmakucretsizdir Rabia_annesi böyle birşey varsa bende yapayım. Eşimle ortak hesap kullanıyoruz Fırat diye biri ısrarla istek atıyor. Ben siliyorum birkaç gün sonra tekrar istek atıyor. Engellesem eşim yanlış anlar. Ona söylersem gider bulur hiç iyi şeyler yapmaz. Akrabalardan bazılarını takip ediyor o yüzden mi ısrarla istek atıyor anlamış değilim 🥴
tekbasimabakiyorum Rabia_annesi garip bir şekilde evlenip çocuk yaptıktan sonra ilgi arttı bana da 🤣 sürekli istek geliyor ya da hiç alakasız kişiler beğeniyor liseden falan. Eşime söyledim tamamen başkasının karısını nasıl elinden alırım kafası erkekler güç kimde onu yarıştırır falan dedi dalga geçtik birlikte 🤣 kadınlarda yokmuş yani sadece bu özellik
Tosbaninannesi Beyninizikullanmakucretsizdir eşine söyle böyle biri sürekli istek atıyor senin mi arkadaşın tanıyor musun de bizde ortak kullanıyoruz ben söylüyorum yarın birgün niye demiyorsun hayır mı vs gibi konuşmasın diye
Beyninizikullanmakucretsizdir Tosbaninannesi bizim tarafımızdan birisi ya da tanıdığı eşimin tarafından sadece 2 3 kişi ekli. Geçen günde istek attı sildim. Şuan bir sıkıntı yok ama tekrar istek atarsa kız kardeşime söylerim yazsın derdi neymiş öğreneyim.
Tosbaninannesi Beyninizikullanmakucretsizdir hiç o şekilde yapmayın bu sefer eşiniz değişik düşünebilir bana söylemek yerine kardeşine niye söylüyorsun diyebilir erkek milleti ne diyecegi belli olmuyo 🤭
delirmeceler Rabia_annesi ben yakın arkadaşlar ve aile dışında kimseyi takip etmediğim halde şuan 108 kişinin takip isteği var olduğu gibi bırakıyorum isteği reddettiğinde tekrar atıyolar öle bıraktım bende genelde tanıdığın tanıdığı atıyor sizde silmeden bırakın sonuçta yanlış birşey yapmıyorsunuz sizde istek atmıyorsunuz yada kabul etmiyorsunuz