uynakbalina evet hanımlar akşam menünüzde neler var ben yine son dakikaya bırakıcam sanırım hiç bir fikrim yok fik bile yok 😄
MommysMini uynakbalina Antep tava fırında pişiyor köz patlıcan salatası yapcam ev yapımı limonatam bi yapıyorum üç gün içiyoruz başka da bişey yok adam olana çok bile 😂
arastosunnesi uynakbalina Annem kıymayı çıkarmayı unuttuysa tencereye alır altını kısıkta yakar o kendi kendine çözülür. Bende öyle yaparım.
MommysMini uynakbalina benim kızımın da kabak çorbası var cidden rahatlık bebislerinkinin hazır olması 😂 sen de bugün makarna yapiver canım ben makarna spagetti falan yaptığımda buzluktaki nugget veya patates kroket gibi şeylerden kızartıyorum mis
uynakbalina [silindi] köfte planlıyordum ama değiştirdim, kurbanda kavurma yapıp dolaba koymuştuk onu yapıcam şehriye çorbası pilav kavun ayran yeter 😄
Asyabuse uynakbalina havuç patates vardı dolapta da bezelye buldum yaptım bi bezelye yemeği hemde daha dün gece yarısı 😂😂 yılda 1-2 eser anca bu bana eşim bile şok 😂 yoksa şimdiye ne yicez diye düşünür olurdum
_Goktugunannesi__ uynakbalina ayran çorbası Kuru fasulye Pilav Orman kebabı Su böreği Karpuz kavun Salata Havuç tarator İçecek Alman misafirlerim var✌️