Maviboncukkkm Kızım 2 ay sonra 3 yas olacak. Gündüz bezi bıraktık ama geceleri hala bağlıyorum. Gece tuvalete uyandırsam biliyorum burnumdan getirir uykudan uyanınca çok aksi oluyor . Geceleri nasıl birakicaz tecrübeli anneler fikir verir misiniz ?
Cennetinsusu Maviboncukkkm Ben gece uykulu götürüp yaptırıyordum. Erkekse pet şişeye yaptırabilirsiniz wcye götürmeden. Bide uyumadan kuru üzüm yedirin her gece birkaç adet işe yarıyor ☺️
Deletedmom_72 Maviboncukkkm O zaman uyumadan önce tut çişe sonra 2 saatte bir kontrol et.Ben gece bşr kere kaldırıyorum birde sabaha doğru uyanmadan 2 saat önce tut uyanmazsa tabi
Maviboncukkkm Cennetinsusu işte benim kızım uyansa daha uyumaz ağlar evi inletir o yüzden cesaret edemiyorum
Cennetinsusu Maviboncukkkm Bende çok korkuyordum ama sorun olmamıştı. Bir gece olsun deneyin derim. Kuru üzümü de mutlaka yedirin. Gece ıslatmasına birebir.
Maviboncukkkm Deletedmom_72 peki her gece kaldırıyor musunuz yoksa bir süre sonra kendi mi kalkıp söylüyor
Cennetinsusu Maviboncukkkm Gece altına yapmaması için canım. Kaldırmazsan eğer bunu dene kısa sürede faydasını görürsün. Uyumadan önce birkaç adet ver yesin 😊
Deletedmom_72 Maviboncukkkm Bizimki kalkmıyor ben her gece kaldırıyorum zaten bir ay oldu başlayalı sabah kuru kalksa kaldırmam artık ama riske atamıyorum