1bebe1anne Kızlar ben bi alışveriş sitesinden mama aldım sahte çıktı bende şimdi happycomtr den aldım yine bi alışveriş sitesinden bu satıcıdan aldık ama ürün orijinalliğini en kolay nasıl öğrenirim uygulama vs biliyor musunuz canlı asistan ve email de sıkıntı oluyor yardım edin lütfen
Selamcanim 1bebe1anne sahte olduğunu nerden anladınız? Şayet sahteliğini doğruladıysanız isim verin biz de almayalım? Mahkeme sürecine falan başvurdunuz mu başım ağrımasın dediniz ya ondan diyorum.
Asyabuse 1bebe1anne happy bir market istanbulda epeyce yaygın. Trendyolda satıyor sıkıntı olcağını düşünmüyorum
1bebe1anne Defnesa isim veremem başım ağrımasın orijinallik sorgulamadan bebeğinize vermeyin hangi site olursa olsun
Asyabuse 1bebe1anne nasıl bu kanıya vardınız? Sahte olduğunu nasıl anladınız?. Kusura bakmayın ama burası sadece yardım alacağınız bi yer değil aynı zamanda burdaki bir çok anneyi de bilgilendirmeniz doğru olanı.
Binnur_cam Asyabuse ben trendyol kapıdaeczane satıcısından aldım bi sıkıntı yaşamadım bidaha sipariş verdim sma comfort eczanelerde 350 257 tlye aldım.
1bebe1anne Asyabuse aldığınız yerin canlı asistanına bağlanıp ürün orijinallik talebinde bulunmak istiyorum diyorsunuz daha sonrasında beş iş günü içerisinde açıklanıyor ve emaile mesaj geliyor satıcı eğer bir bilgi verirse canlı asistanlar da size bir bilgi veriyor fakat bana herhangi bir sonuç açıklayamadılar ve ürünün satışı durduruldu yani orijinal değildir %90 çünkü bana geri iade talep oluşturdular yani bu şekilde yapmanız gereken tek şey aldığınız yerlerden canlı destek alıp ürün orijinaldir sorgulayabilirsiniz zaten sorgulamadan vermeniz olmaz bu sadece bir yer içinde geçerli değil nereden alırsanız alın ürün orijinalliği sorgulamanız gerek
Asyabuse Binnur_cam ben sürekli internetten alıyorum hiç problem yaşamadım ama hanımefendi böyle bir iddiası varsa söylesin yani bizde dikkat edelim. Ben genelde direkt satıcının hepsiburada olmasına dikkat ediyorum trendyolu bıraktım orası daha uygun geliyor kampanyası kuponu vs
Yarim_Kilo_Kiyma 1bebe1anne Happy market evimin yanında var. Sürekli alışveriş yaparım. Kesinlikle sahte Ürün satacağını sanmıyorum. Çünkü getirden, yemek sepetinden, Trendyol, Hepsiburada sürekli sipariş veriyorum
Linamoms__ 1bebe1anne bizide bilgilendirin hangi site ve nasil anladiniz sahte oldugunu bilelim bos yere alisveris yapmayalim yani madem post actiniz he deyip gecemeyiz