Ebruahsen Merhaba, 2.5 aylık bebeğim var ve sürekli elini emiyor, emzirdikten sonrada yapıyor. Acaba sütüm mü yetmiyor karnımı aç diyorum 😞 üzerimde de baskı oluşuyor elini emdiği için. sizce neden emiyor acaba diş olabilir mi?
Sila2611 Ebruahsen doktorumada söyledim benimde 2 buçuk aylık elini emmelere köpüklü tükürükler çıkarmalara başlayacağı ay ve giderek daha da fazlalaşacak dedi çünkü sonrasında diş gelecek dedi
Binnur_cam Ebruahsen 4bucuk aylık meme üstüne mama onun üstüne parmak tatlı niyetine elleme emsin yakında ayak parmaklarınıda emer korkma 😅😅😅😅 Ben bir sabah cuk cuk sese uyandım saat 6 heh dedim elini emiyor bi baktım ben şok ayak parmağı ağızda 😅😅😅
Momy5 Ebruahsen benim bebeğimde tam 2.5 aylık cok cok ellerini emiyor tok olduğunda bile doktora sordum normal dedi eşleriyle keşfedecek herşeyi dedi
kbrtz Benim bebeğim 6 aylık olacak emzik emmiyor elini emiyor kimi bırak emsin elini keşfetmesi için diyor kimi ise emmese daha iyi alısirsa bıraktiramazsın diyor benim de kafam iyice karıştı