Haticeyns 2 yaşında bi kaç haftadır yakalandık kakasında anormallikler var bi cıvık bi normal bazen çok fazla yapıyor kakayı
Pol34 Haticeyns önce ben sonra kızım yakalandı mahvolduk valla 15 günü geçti halen zorla yediriyorum bazı günler su gibi kaka yapıyor bazı günler normal. Probiyotik falan katıyorum yediği şeylere. 15 günde 2 kilodan fazla verdi. Çinko şurubu yazdı doktoru o toparladı biraz ishalini
asl_3435 Haticeyns bizim tam bir hafta oldu öksürük ateş var hiç bir ek gıda yemiyor sadece sütü mü istiyor ilaçları var ama öksürük balgam yapınca işe yaramıyor ne yerse kusuyor
Emelezgi Bizimde 15 aylık mukuslu ishal oldu sürekli ıkınıyor balgam gibi kaka yapıyor. Doktor bağırsak enfeksiyonu salgın var dedi. Gaita tahillerimiz temiz çıktı
ecosummm Benim kızımda 4 yaşında 4 gündür böyle gümde 3-4 defa yapıyor cıvık su gibiydi balgamlı bir gün ateşi çıktı probiyotik veriyorum katı gıdalar ile besliyorum bugün bir kere yaptı katılaştı ama hala çok kokuyor
Nurnur41 ecosummm merhaba baya zaman olmuş başlıklardan buldum yorumunuzu birebir aynı durum bizdede var ne kadar sürede geçti tam teşhis neydi acaba ?
Emelezgi Haticeyns Bende öyle ya çok kötü pişik oldu acısından temizletmekte istemiyor kremler faydasız şaşırdım
Haticeyns Emelezgi sanırım bende de başladı karın ağrısı bulantı Rabbim yardımcımız olsun gerçekten halsiz düşünüyor insan onları düşünemiyorum 😢
Haticeyns Pol34 sizde ne belirtiler oldu peki nasıl geçirdiniz bende de günlerdir mide bulantısı var ve bağırsaklaeımdan ses geliyor
Pol34 Haticeyns iştahsızlıkla başladı sonrası ishal karın şişliği sürekli guruldama falan. Probiyotik falan kattım yoğurda yedim ishalim kesmedi sonrasında bi de bir şey yemediğimden mi artık grip gibi oldum hastaneye gittim serum verdiler. Yiyebiliyorsanız yoğurt ayran türü şeyler yiyin çinko şurubu/ damlası da çok işe yaramıştı