Merveahmett Arkadaslar ek gıda sürecini nasıl ilerletiyorsunuz kitap önerisi istiyorum 2 hafta sonra ek gıdaya başlıyoruz
Benanneoldum_ Merveahmett Bu çocuk aç kitabını vermişti komşum sağolsun içinde birsuru tarif var şuan tadimlardayiz daha tarif yapmadım ama faydalı olduğunu düşünüyorum. Ama Instagramda da birsuru tarif veren sayfalar var göz atabilirsiniz. Zaten başlar başlamaz direkt tarife ihtiyacınız yok. 3 gün kuraliyla tadım yapicak
CizerBirAnne Merveahmett 3 tane çok meşhur ek gıda kitabı var, telegramdan pdfsini indirmiştim. Ama bana göre hiç biri de işe yaramaz, aldığınıza değmez.
Mrvsmt2502 Merveahmett tracy hogg bebek sorunlarına mucizevi çözümler kitabını 🫶 hem beslenme hem uyku eğitimi ne ararsan var içinde
Merveahmett Şuan tadım surecindeyiz yoğurt patates,kabak,yumurta sarısı şeklinde devam ediyoruz doktorunuzun önerisiyle.siz nasip ilerlettiniz bu tadım sürecini neladar sonra tam ek gıdaya grctiniz
CizerBirAnne neslihannasell ek gıda yazınca çıkıyor kanallar, çoğunda var. Benim indirdiği. Bebel Ek Gıda BLW isimli gruptu.
sonbezbukucu kitaba gerek yok bence aldım duruyor öyle instada falan çok güzel tarifler veren bebek sayfaları var zaten en fazla 2 ay yapacaksınız sonrasında yavaş yavaş sizinle aynı şeyleri yiyor