sensar Bebeğim 8 aylık ve ek gıdaya geçtiği hâlde kakasını yapamıyor zeytinyağı da içiriyorum önerilerinize ihtiyacım var neler yapabilirim
Nurgencc sensar kesinlikle sade kefir. Bizde sadece o işe yaradı kuru kayısı vs hiçbir işe yaramadı. Tavsiye ederim.
Cansu-95 sensar hakiki zeytinyağı hurma birde armut hep kabız olduğunda üçünü de denerdim kesinlikle biri sonuç vermezse diğeri mutlaka verirdi 🫶
Aysenen sensar yediği yemeklerini zeytinyağlı yapmalısınız aynı sikintiyi bizde yaşadık. Pirinç, patates, ekmekten uzak durmalı minik bebeğiniz. Emmeye devam ediyorsa kayısı tüketin ise yariyor
Meralgokce Merymommm aaa nedenini açıkladı mı biz dokuz aylığız ben verdim bilmiyordum her yerde verilebilir yazınca verdim. Bir sorun olmadı gibi suan
NeVoLif sensar verdiğimiz gıdalara hakiki zeytinyağı ekleyip kabızlık probleminde 1 yk sabah aç karnına doğal zeytinyağının çözemediği kabızlık görmedim kuzum inşaAllah işe yarar
Semaaa39 sensar kayısı bulabılırsenız eğer haşlayıp yoğurtla veriyorum bizde çok çok işe yarıyor. Oğlum 8 buçuk aylık. Kabızlık yaşamadık ama zorlandığında anında etkili yöntem. Tabi artık kayısı bulamıyorum. Kurusunu denedim ama pek etkili olmadı
esrayusuf46 Yomini Probiyotik maya ile yoğurt yaptım yedirdim aynı gün etkisini gösterdi öneririm mutlaka