Ozlemjan Güzel anneler öncelikle günaydınlar gününüz güzel geçmesini dilerim. Bebeğim 6. Ayının içersinde sol mememi emerken kusacak gibi oluyor sağ memede yapmıyor ama sol meme de yüzünü ekşitiyor daha önce öyle bir durum olmadı yaşayan var mı?
Htlpyrk Ozlemjan gogsunu sagip bi tadina bakmayi dene istersen. Ikisinin arasindaki farki anlarsin eger degisiklik varsa.
ozgurunannesi Ozlemjan yaklaşık bir ay önce bizde aynı durumu yaşadık sol gogsumu emerken birden midesi bulandı ve bir daha asla aldiramadim denemediğim şey kalmadı 😔oğlum şuan 3.5 aylık tadına da baktım bir fark yok 🙄
Alabay Ozlemjan benim kızımda solumu emmek istemedi veremedim sağ göğsümle 2,5 yaşına kadar emdi ama sol göğsüm küçük sağ göğsüm büyük kaldı😔 biraz sütünü sağıp ver olmazsa ucu az ise ondan almıyor olabilir?
Poncikbirannis Ozlemjan tadına bak istersen cNım, eğer normalde de ucu olmayabilir öbürü gibi silikon uç falan denersin
Ozlemjan Htlpyrk Tadına baktım bir fark yok iltihap olunca tadı değişir ama onun belirtisi de ağrı olur ağrımda yok anlam veremedim ben de
ozgurunannesi Alabay tek gogusle mi devam ettiniz yoksa mama takviyesi yaptınız mı ? Ben tek gogusle doymaz diye mama takviyesine başladım😔
Ozlemjan Alabay Ara sıra oluyor öyle her zaman değil ucu bar tutuyor süt gelince yüzünü ekşitıyor bakalım artacak mı bu umarım geçer
Alabay ozgurunannesi sütüm boldu canım fışkırıyordu resmen 6 . Aya kadar tek meme 6. Aydan sonra ek gıda ve meme olarak devam ettim. Bebeğini gözlemle eğer doyuyorsa mama hiç verme cnm çünkü biberona alışırsa diğer memeni de istemez
ozgurunannesi Alabay biberon kullanmayı bilmiyor o yüzden kaşıkla veriyorum mamayı. Kilo alımı biraz durdu diye mecburen mamaya başladım tek göğüs yeterli gelmiyor 😔
Alabay ozgurunannesi iyi yapmışsın cnm şırıngayla da deneyebilirsin kaşıkla zor oluyorsa sütün az da olsa devam et emzirmeye mutlaka
Tugba94_yk Yavuzuannesi2012 peki ben baktım tek göğsümü tembellik yapıp vermedim sütün tadına baktım acı o şekilde emse birşey olur mı
Htlpyrk Ozlemjan uykuda falan emmiyo mu en azindan gece o gogsunu ver normal zamanda da sagarak ver ki azalmasin o goguste sutun.