adelya2023 kızlar bebeğiniz doğunca saçını kestiniz mi ? ben kesmeyi düşünmüyordum geçen biri bebeğin saçı dökülür zaten o saçlar kalmaz diyene kadar kesmek istemiyodum şimdi aklım karıştı. İlk saçlar dökülmeye mi başlıyo ?
AliDemirinAnnesii adelya2023 evet dökülüyor ama ben yine de hiç kesmedim döküldü yenisi çıktı yine de kesmeye gerek var mı ki? Ben hiç kesmedim 10 aylık olunca traş olmuştu o da yine sıfır değil yani düzeltmişlerdi
nazlimom_ adelya2023 bi süre dökülüyor sonra duruyor dökülmesi ben bıngıldağına makine değer diye kestirmedim kücüktü zaten 1 yaş doğum gününde kestirdik
Hellloooo adelya2023 ben ilk çocuğumda kestim pişman oldum 2.çocuğumda kesmedim herkes yine dökülecek diye baskı yaptı dökülmez diye inatlaştım ve 9.ayında kızımda hiç saç kalmadı kel kel oldu bazı yerleri 9.ayda sıfırlamak zorunda kaldım o yüzden 3.çocuktada direk kestim valla riske atamadım😂
tugceizgi adelya2023 13 aylık oğlum. Herkes kes demesine rağmen biz kesmedik lülüş lülüş dolaşıyor 😂.
Ensensr13 adelya2023 ilk çocuklarıma mecburi kestim çünkü küvözde yer yer kestikleri için çok kötü duruyordu. Bu bebeğiminkini kesmedim kesmekte istemiyorum. Çok güzel saçları var kıyamıyorum dökülürmü bilemem. Ama inş dökülmez sıfıra hiç vurmak istemiyorum sert sert çıkıyor çünkü.