CihangirAslan0 Ya kızlar söyleyin ne zaman bitiyo bu atak 20 gün oldu hala geceleri gram uyku yok 30 dkka uyuyo bazen 10 dakika valla gündüz ayakta durduğuma şükrediyorum napcaz bi söyleyin 🤔
Tazeanneveminigi CihangirAslan0 şu an kaç aylıksınız bizimkisi 8 buçuk ayı geçti hala geceleri sürekli uyanmalari var. Bazen ağlayarak. Diş de çıkarıyor sürekli ama alışkanlığa döndü iyice. Bazen yarim saatte bir Bazen saatte sürekli uyanıyor…
5465ss CihangirAslan0 benimde öyle ya 7 ayı yarın bitecek akşam 9 mız mizlanmaya başlıyor uykusu geliyor yatırıyorum 9 buçuk gibi yatıyor bu sefer 11 12 gibi aglayarak uyanıyor daha sonra zaten yarım saatte bir bir saatte bir hep çığlık atarak uyanıyor öğlen uykusu kısa. Bende burda bekleyim bakalım tecrübeli anneler ne diyecek ☺️
Mrvak CihangirAslan0 biz de aynıyız valla 9 aylık olduk gece yenidoğan gibi uyanıyor bazen emince bazen pışpışla geri uyuyor ama çok yorulduk ikimiz de ne zaman gececek acaba 🥲
CihangirAslan0 5465ss aynen aynısı beşiğe zor alıştırmıştım tam düzenliydi herşey şimdi yanıma alsam olmjyo ayağıma koysam olnuyo pış pış ta istemiyo normalde emerek uyurdu onda bile uyumuyo