morrrrengiiii kızlar bebeğimin başı konaktı tırnaklarıyla cırmıklamış başını tamda baş kısmının bılgıldak tarafını şimdi sulanmış sarı su gelıyo bısey olur mu sizce
Tosbaninannesi morrrrengiiii bebeğinin başına zeytinyağı sürüp biraz beklet ve günlük bunu uygulayıp banyo yaptir konak geçiyormuş öyle.. bıngıldak olayına gelince bence doktoruna bir sor
AliDemirinAnnesii morrrrengiiii organik zeytinyağı sürün üsten şapka takın. 20 dk bekletin ardından Konak tarağıyla tarayın. Ve ardından ılık duş duşta da tarayın. Çok fazla Konak olmuş. Düzelmesi için ne sürüyorsunuz ?
hepoyleolurzaten_ morrrrengiiii Çok fazla konak olmuş, kaşıması kaşınması çok normal. Zeytinyağı sürüp 15-20 dk bekletip, konak tarağıyla tarayın.
morrrrengiiii hepoyleolurzaten_ konak tarafı yok elimde zeytınyagıyla çok yaptım ama geçmedi başka nasıl bişeyle sökebilirim onu
AliDemirinAnnesii morrrrengiiii Allah Allah ya şampuanı iyice duruluyor musunuz? Bizim de olmuştu sonradan durulamadık yetersiz olduğunu anladık o yüzden oluyordu
Cnmcockk E bebekten 30 tlye konak taragı aldım bıraz yag surup taradım 5 dk içinde hepsi kayboldu sizde alın çok fazla kafasında var
AnnaKarenina_ morrrrengiiii konak şampuanı var mustelanın onu kullan birde bebe yağı sür benim oğlumu o kurtarmıştı
AnnaKarenina_ morrrrengiiii bebe yağı sürüp beklettikten sonra ince taraklar var benekler için o tarakla yağlı iken tara sonra birde banyoda sampuanlı iken tara çıkınca tekrar tara hiç kalmıyor o zaman
AliDemirinAnnesii morrrrengiiii bir de zeytinyağı sürüp bekletiyorsunuz ama tarayıp çıkarıyor musunuz konakları
Hasret1 morrrrengiiii benim oğlumda konak vardı kaşlarında filan bebe yağsı ile pamuk ile sildim yumuşatıkca çıkıyor ve sonra oluşmadı bizde canım ama bıngıldak için doktoruna tanışmalısın