Jupiteerr Merhabalar, gögsümün birinden tazyikli süt geliyor emzirmeden önce elimle 5dk sağıyorum ama sürekli böyle mi olacak tazyikli sütün gelmesini nasıl engelleyebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi 🙂🙂
Koftepaddis Emmesi güçlendikçe azalıyor ilk başlarda benım de o şekildeydi hafif eğimli emdir dik oturma
Jupiteerr Koftepaddis öyle yapıyorum ama bir türlü gecmiyor Beyzarel1 daha 2aylık hemen ağlıyor kıyamıyorum bende acaba bir çözümü var mı diye sorayım dedim 😂
Jupiteerr Milanbebek memeyi bebegimin ağzına verdiğimde hemen bırakıp ağlıyordu doktorum daha öncesinde söylemişti böyle durum olursa gögsünü elinle sağıp bak diye parmaklarınla sıkınca görüyorsun zaten bebeklerde hic sevmiyor :)
1Umut Zamanla azalıyor ve geçiyor o durum.Ama bebekleriniz için en doğru pozisyonu bulup öyle emzirmenin lazım.Benim ki yatağa yatıyor öyle emiyor.Basindan beri anca öyle rahat etti.Oğlum 11 aylık oldu çok şükür.
Jupiteerr 1Umut benimde sağ gögsümde var bu problem normal emmedi ters emziriyorum bende öyle çok rahat ediyor buz kompreside yapıyorum arada sağımda yapıyorum ama gecmedi henüz bebekimde 2aylık 🥰
1Umut Jupiteerr benim iki göğsümde de vardı 🙃 ama zamanla azalıyor yani.Bir süre sonra rahat edersiniz.