Duru_Nur Arkadaşlar yardım edin ne yapabilirim ne verebilirim kaynanam tereyağ pekmez verelim diyo az bir şey başına gelen var mı ateş yok terliyor hapşırıyor ve çok öksürüyor emmesi güzel ama bütün gece helak olduk ikimizde
Haribo42 Duru_Nur ben olsam bende verirdim anneler biliyo valla .. bnm bebeğimde sanki nezle olmuş inş öksürmez:(( allah şifa versn cnm
Duru_Nur minnakdeniz gittik 4. Ay aşıdan sonra ateşlendi çok nadir öksürüyordu ciğerlerine kulak ve boğazına baktı temiz dedi dünden beri çok öksürüyor
Duru_Nur Fadimenur0468 gittik 4. Ay aşıdan sonra ateşlendi çok nadir öksürüyordu ciğerlerine kulak ve boğazına baktı temiz dedi dünden beri çok öksürüyor
Fadimenur0468 Duru_Nur gecmis olsun ama sen gene ihmal etme devam ederse mutlaka git. Benim bebegimdede öksürük hapsırık burun tıkanıklığı kusma ishal ates vardi antibiyotik yazip yolladi ve bronsit olmus yani hastaneye yatırdı devam 8 gün hastanede yattik tedavi gördü
Duru_Nur Portakal ateşi varken gittin ciğerlerinde bir şey yok kulakta ve boğzda enfeksiyon yok dedi ertesi gün öksürük arttı bende anlamadım ki buhar veriyorlarmış 6 aydan küçük olduğu için onu ben evde tencere de su kaynattım basımıza battaniyesini geçirdik durduk biraz öyle akşam da yapcam bakalım 😔
Minikerkegim Duru_Nur ciğerden mi öksürüyor yoksa tükürüğü genzine kaçıp öksürme mi bunu anlayamıyorsanız bi doktora götürün zatürreye çevirmesin allah korusun. Diş çıkarma döneminde ki öksürükse arada olur öyle içten içten değildir
Naze5121 Duru_Nur bi leğene şu doldurup odanın bir köşesine koyun. Odanın nemlenmesine ve öksürüğün geçmesine yardımcı olur.
Thanim Duru_Nur canım çok çok geçmiş olsun bizde de durum böyleydi hırıltısı da vardı öksürüyordu da doktora gittik ciğer filmi temizdi 3 gün iğne yaptılar buhar makinesiyle ilaç verdiler çok şükür geçti
Duru_Nur Thanim geçmiş olsun canım inşallah bizim bir şeyimiz çıkmaz çokta korkuyorum kakası da balgamlı gibi mukuslu geldi bugün
Btalham Duru_Nur benim bebeğim de aynı ama tereyağı pekmez karısımı tabikşfe vermeyin cok agır yiyecek ikiside geniz akıntısı varda o öksürük yapar bizimkide aynu öyle özellijle gece daha kötü ıhlamur verin çay kasıgıyla siz için bol bol emzirin