morrrrengiiii kızlaarrr merhaba bebeğim üç buçuk aylık yürütece koysam öylece dursa beni izlese olur mu zaten süremiyo kendisi bi zararı olur mu diğer türlü hiç il falan yapamıyorum
Bebekle_birgun morrrrengiiii yürüten önerilmiyor kalça çıkıldığı için falan ama zaten beneğiniz de çok küçük daha kendini tutamaz ana kucağına joyun yatar pozisyonda
hayalperest2310 morrrrengiiii çok erken ya biraz daha bekleyin ben yeni yeni koymaya başladım dün doktoruna söyledim çok fazla kalmasın dedi 5 ay 3 günlük
Dlnedz1001 morrrrengiiii öylece durup sizi izleyecek ayda değil lütfen kullanmayın şu yürüteçi bebeklerinize gelişimine zarar veriyor bas bas bağırıyor doktorlar kullanmayın diye. Onun yerine ana kucağına koyun biz öyle yaptık
Merveeofs Bebeğiniz çok küçük koymayın lütfen onu yerine oyun halılarını vs tercih etmeniz daha iyi olur
Selamcanim morrrrengiiii canım benim çok küçük sakın öyle bir hata yapma. Hiç kullanma demiyorum ama 3buçukaylık bebeğin omuriliği daha su gibi. Birazcık daha büyüsün. Geri bir şey Ser koy üstüne atıyorum mutfakta mısın mutfağa koy. Ben öyle yapardım. İşimi anca öyle hallediyordum.