Bett1 NaimeYilmaz bizde 12 bucukta cikicaz evden çok heyecanlıyiz oğlumla beraber. Sabahtan beri kendini tanıtıyor bana 😂😂
Yusufecrin Bett1 bizimkide sat 12 de gidecek heycanlı ama birazda endişeli tabi ama deneyimli birazcıkta olsa çünkü ana okuluna da giti bu yıl 1 sınır
Bett1 NaimeYilmaz teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun güzel bir yil olsun 🤲🏻🤍 2 aylık bebekle de bana kolaylık olsun 😂
Bett1 Yusufecrin bizimki ilk defa gidecek anasınıfı bu sene 2018 doğumlu şimdilik çok gitmek istiyor sürekli çantasıyla prova yapıp duruyor 😂 bakalım 2 sylikta bı bebeğim var bugün nasıl geçecek. İnşallah hepimizin güzel geçer
NaimeYilmaz starwomen Bizim 4. ilk okul günümüz 🥹 Yakında başlar sizin de maraton, zaman hızlı geçiyor. 💜
Busragokceberra NaimeYilmaz Darısı başıma ☺️ daha güzel yılları olsun inşallah başarılardan başarıya koşsun🥰
Laden NaimeYilmaz resmi olarak veliyim bu yıl. E devletimde falan yazıyor ya🥲 Çok güzel bir yıl geçirsin bütün çocuklar inşallah❤️
balmom Laden kız benim e devletinde yaşı kayıt olmaya uygun değildir yazıyor, ama okula başlayacak haftaya öğretmen yokmuş bu hafta 2019 nisan doğumlu
Laden balmom benimkinde kayıt olabilir yazıyordu. Kaydettirdim e devlettede görünüyor velisi olduğum öğrenci olarak. Devlet okuluna mı kaydettirdin?