Akaan Merhaba bayanlar oğlum 2yasina girdi ve evde boş durmak canımı sıkmaya başladı bende e ticaret yaparak eşime evime destek olmak istiyorum ama ne alıp sayicam inanın bilmiyorum nasıl ilerlio bu süreç aranızda yapan varsa yorum yazsa
anonim351 Akaan ben hem instangram (shopier) hem de gardropstan kadın giyim üzerine satış yapıyorum. Yakında Trendyola da giriş yapacağım
Pol34 Akaan benim kendi firmam var evet vergi levhası cartu curtu muhasebesi sigortam falan e faturası normal bir iş yerinden hiçbir farkı yok.
Biranneebirbaby Shopier uygulamaları var olay Store’dan indirip yapılıyor dolap gardolap tarzı uygulamalarda kesinti oluyor genelde bebek malzemeleri kıyafet vs daha iyi alınıyor
Akaan anonim351 peki bu işe başlayınca Bi yerden onay gibi bisey gerekiyormu vergi levhası felan gibi Bi tanıdık öyle dedi o olmazsa ceza yersin dediler
BengeldimNabersiniz anonim351 biraz bilgi verir misiniz bu süreç hakkında mesela nasıl bir bütçe ile başladınız Trendyolda nasıl satış yapabiliriz ve shopier dediğiniz uygulama nedir 😊 çok soru sordum ama bende e ticaret yapmak istiyorum ve hiç bilgim yok 😑