annedemir Anneler size danışmak istedim🥰 Oğluma ilk kez mont alacagim, kışın 1 yaş olacak. Astronot montlar kullanışlı mı memnun kaldığınız marka önerir misiniz
Nacafa annedemir çok soğuk bir yerde yaşıyorsanız ve çocuğunuz henüz yürümüyorsa mantıklı ama tam tersiyse mantıksız
101021Can annedemir kışı sert geçen bi şehirdeyseniz çok iyi geçen sene babam özdilek mağazasından almiş bebeğime istanbulda ben giydiremedim kalın geldi ama kışın ailemin yanına Kütahya’yq gittiğimizde giydi kışı sert ve soğuktur memleketimin ara sıra baktım sıcacıktı. Bu arqda çok kullanışlı evet
Asyaveannesi04 annedemir Geçen sene bende kızıma astronot mont da aldım normal montta aldım, astronot mont heves edip bir kez giydirdim sadece ki dünyanın parasını verip nextden almıştım😂 aldığım montu giydirdim hep
kuzeyyildizi_ annedemir kış bebesiydi bnim bebeğim kışın bir yaşına girdi ve böyle Mart gibi anca yürüdü bn sadece onu kullandim sıcak tutuyordu bna çokta kullanışlı gelmişti bol bolda kullandım bebeğiniz yurumuyorsa tavsiye ederim yuruyorsa birz zor geliyor onla yürümek
Suleeg Astronot mont bende aldım bir kez mi ne giydi İzmir için hiç uygun değil ölçüleri var isterseniz atabilirim hatta fikir olur sizede
annedemir Yorumlara göre astronot mont çok mantıklı değil🥰 Çok teşekkür ederim. Normal mont tercih edeyim🙏🏻