Berko Hayriyeye 6 aylık bende öyleyim gündüz zaten 1 saat asla uyumaz ama gece de 1 saatte belki 4 tem fazla uyanır
Miray17 Hayriyeye 16 aylık şu saate kadar kaç kere uyandı bilmiyorum sayamadım şu an bile uyanık ayağımda son 1 haftadır belki de böyle ve gerçekten uykumu alamadığım için iyice rengim ruhum değişti çok yorgunum halsizim
Cansu-okan Hayriyeye çok zor 2 yaşında her dk kalkıp ağlıyor bnde yeni yazdım derdimi anlatım 😞1 yaşından bu yana aynı
bsrakn 8 aylık bende aynı şeyleri yaşıyorum zombi gibiyim emzirerek mi uyutuyorsunuz? Ben öyleyim çünkü ama tavsiyelere önerilere rağmen başka türlü uyuma şansı yok şu anda dört gözle uyuyabileceğim günleri bekliyorum
Asafbaby bsrakn sadece emerek mi uyuyor? Gündüz vs.. benimki de 8 aylık emme dışında nasıl uyunması gerektiğini bilmiyor.. geceleri bin defa meme ucu tiryakiliği yapmak İçin uyanıyor.
Alerjikrinit bsrakn bacım onunla alakası yok uyku eğitimcilerin uydurduğu safsata. Diş çıkarıyor çocuğunuz çok büyük ihtimalle
Goncalp1 Bir dönem benimde bebeğim öyleydi çok zor uyur yada hemen uyanırdı baş ucunda sürekli Kuranı-ı Kerim dinletmekte buldum çareyi çok şükür 🙏🏻 Râd suresi, bakara suresi, Yasin suresi bunlar sürekli açık olurdu daha sakin rahat uyurdu çok şükür 🙏🏻
daglidbur yaaa 2 yaslarda falan da ayniysa ben bittim :( 6 aylik ikizlerim var gece bile saat basi ayaktayim ise basliycam naoccami bilmiyorum
Hayriyeye Asafbaby memeden kesersin biberon tiryakisi olur bizimki şimdi öyle biberonu nasıl kesicem kara kara düşünüyorum