Eminegul5 Hanımlar bebeğim 8.5 aylık, besigine koyuncu ağlıyor sürekli yanımda uyumak istyo hep emmek istyo heryerim tutulmuş durumda sabahi zor ediyom yataktan düşecek korkusuyla uyuyamıyorum da napcm böyle gitmez bir çözüm önerisi varmı
Berko Eminegul5 bu mesajı birden ben yazdım sandım ya noktasına kadar ben Benimkide 6 aylık beşiğinden nefret ediyor bende ne yapıcam bilmiyorum ya kocayı ayıracak benden yatakta yada yakında bel fıtığı boyun fıtığı olcaz
Yagmur08 Eminegul5 benim bebeğimde aynıydı naparsam yapıyım yatmadı yatağında yanımda uyumak istiyordu. Hatta bi ara zıtlaştım ve asla uyumadı. 1 yaşına girdi bir cesaret denedim ve şimdi yatıyor 😂 bu seferde ben boşluğa düştüm
Meri-Mel Eminegul5 Benim de bir süre öyle oldu, uyandı yanıma aldım bekleyip besige koydum .bir iki üç derken şimdi yine arada yapsa da Çoğunluk beşikte uyuyor Rabbim kolaylik versin pes etme canım geçici bir durum
Mihra04 Benim bebeğim de öyle ortamıza alıyorum ama zerre kadar uyuyamıyorum eşim derin uyuyor zaten korkuyorum🙁
Eminegul5 Berko şu kısımda ayrildik sizinle şöyle ki bizi ayirdi velet 🤣eşim diğer odada tek kanepede uyuyor adamcağız bizde dusmesin diye korkuluklar taktik ama yok halen yanimda uyuyor temas bağımlısı ya nolck böyle:(
Berko Eminegul5 benim eşimde bazen diyor rahat et ben ayrı yatim yok diyorum çünkü tek korkuyorum ahahaha oda sanıyor ki ona hevesliyim şaka şaka linç yemin şimdi. Ama nereye kadar böyle olcak anlamadım ya korkumdan yastık bile kullanmıyorum yastık yüzünü kapatır diye
Berko Eminegul5 ben doğmadan oda bile yaptım koskocaman divan aldım rahat yatsın diye ama şuan için ayıramam oda çıldırır daha 😂😂
Yagmur08 Betulyilmazzz aslında hiçbişey yapmadım ama öğle uykularını yatak odası hariç farklı farklı yerde uyuttum . Bazen salonda ,bazen abisinin odasında yani farklı yerlerde yatırdım . En son artık gece uyuttum hadi kızım dedim kendi kendime 😭 bi cesaret koy yatağına inat ederse en fazla 1 gün sabahlarsın dedim iyice daldı koydum ve uyudu gece de normalde 3 4 defa uyanırdı 1 kere uyandı . Demek ki benim yüzümden uyanıyormuş