minigim_35 40 günlük bebeğim tam 6 buçuk saattir uyumuşuz kaldırdım azıcık emdi bıraktı nasıl acıkmaz bu kadar saat bi kaç gündür uzun uyuyor böyle ☹️
Aslanegeannesi minigim_35 canm bebekler uzun sure ac kaldiklarinda kan sekeri dusuyor yani enerjileri tukeniyor gbi dusunebilirsin. Sen onu 6 saat sonra emzirdiginde emmeye gucu olmuyordur o yuzden hemen yoruluyo ve birakiyo memeyi. Aslinda ac ama ememiyor. İlk aylarda mutlaka Max 2 saatte bir emzirmelisin. Bunlari doktorunun soylemis olmasi gerekirdi.
Gamzeciks minigim_35 sen uyandır onu kan şekeri düşüyormuş daha küçük 2 saatte bir emzirmen gerek. Doktorumuz öyle söylemişti bize. Burnunu sık ayaklarıyla oyna. Yenidoğan bebekler çok uyur sen uyandıracaksn
Berenecem minigim_35 6 saat biraz fazla canım 2 aydan sonra ancak kendi haline bırakmak lazım bebekleri diye söylemişti doktor Max 3 saatte besle dedi
UmayNaz2019 minigim_35 halleri olmuyor kan şekeri düşünce bıraksan hep uyur. Çenesini uyar uyandır ayaklarını sık mutlaka emsin
Serpil60 1.5-2 saatte bir uyandır emdir canım allah korusun kan şekeri düşmüştür . Topuğunu uyar mutlaka uyanır emzir kendi haline bırakırsan uyur o sürekli uyandır sen . Ben ilk günlerinde alarm kuruyordum hep sürekli kalktım
Sumide Benim 35 gunluk kizin dün oglen uykusu nerdeyse 4 saat buldu ilk kez zor uyandirdim emzirdim kan şekeri düşmüş 3 saati gecince bi haller oluyo bebelere zorla uyandirmak lazim😣🤲
Aass minigim_35 ben bazen yarım saat uğraşıyordum uyandırmak için mecbur uyandırman lazım altını aç ıslak mendil sür ayağını gıdıkla uyandırmak için çocuğu ne hallere sokuyodum bi bilsen 😊
minigim_35 Gamzeciks Sevim07 Gamzedoruk Berenecem Ayaklarına ıslak mendille uyardım öyle uyandı ancak. Normalde ben alarmımı kurardım ama telefon çalmamış yada ben duymadım uyumuşuz kendisi de uyanmadı. Ama acıksa uyanırdı diye düşünüyorum 🤷🏼♀️
Gamzedoruk minigim_35 benim de bebeğim geceleri uyuyor mama veriyorum yatmadan 6 saat 4 saat 5 saat kesintisiz uyuyor doktora söylediğimde bırak uyusun bu günlerini çok arasın dedi ☺️ Ben vicdanım rahat değil deyince aç olda uyanır dedi kan şekeri meselesi şu Zaman’dan sonra kalmıyor diye biliyorum
Berenecem minigim_35 40 günlük bebeğin en fazla 4 saat kesintisiz uyumasına müsade edilmeli diye biliyorum . 2 aydan sonra 6 saat. 6 aydan sonra kendi haline bırakmak gerek diye biliyorum sen bilirsin ama ben 2 ay boyunca max 4 saat uyumasına müsade ettim risk alamadım
melasya minigim_35 40 günlük bebek 2 saa bir emzirilmeli sütünüz doyursa bile çabucak sindirilir iki saat sonra uyanır ya kan sekeri düşmüştür yad çok giydirip örttüyseniz sıcaktan mayışmıstır.benimki öleydi mesela
minigim_35 Aass balonjoje evet yaptım 1 saat uğraştım uyansa da emmiyo hemen geri uyudu. En son yüzüne ıslak mendil sürdüm o şekilde uyandı da emdi biraz. Gerçekten çok zor ya uzun süre uyuyunca uyandırmak
balonjoje minigim_35 evet ya dikkat etmek lazım sen o uzun uyuyunca aç değildir diye düşünme annesi daha çok küçük.benim bebeğim 3 aylık bi yattı mı kalkmak bilmiyor geceleri ama doktor 6 saatten fazla kesinlikle uyutma dedi ki seninki daha çok minik bize bunu şimdi söylüyor. Annelik zor allah yardımcımız olsun
Aass minigim_35 aynen ya gerçekten çok zor ama ben ilk 10 gün uğraşmıştım sonra gaz sancılarımız başladığı için kendi uyanıyodu aslında 40 gün olmuş acıkınca uyanması lazım ama🤷🏻♀️
EsraEymen minigim_35 sağ sütünü kaşıkla ver tabi ileri aylarda bu uykuları özleyeceksin😊 sarılığı da varsa dikkat et aç kalmaması lazım
minigim_35 Aass bilmiyorum bende acıkınca uyanır kendisi diye düşündüm ama uyanmadı. Uyandırmak da çok zor oluyor tabii