Bir_prensannesi 3 yaşında 25 kuruş yuttu çocuğum ya röntgen çekildi bağırsak larinda şu anda kendi atabilir dedi büyük ihtimalle dedi başına gelen var mı
Kucukprens-23 Bir_prensannesi Tanıdığımın başina geldi korkma doktor oyle dediyse yarın kakasından çikar büyük ihtimalle yaptgnda kontrl et mutlaka gecms olsun
Nursemom_ Bir_prensannesi benim geldi 1 lira yuttu 1 ay önce ama bizimkinde yemek borusunda kaldı 🤦🏻♀️ öldüm öldüm dirildim kusarak 1 saat sonra çıkardı ama o 1 saat 1 asırdı sizinki 25 kuruş inşallah sıkıntısız kakadan çıkarır her kakasını muhakkak kontrol edin hatta bence yarın lavman uygulayın ki sıvı şekilde rahatça atsın o kadar dikkatli biriyim ki normalde asla küçük parçalı oyuncak bile almam Allah yardımcınz olsun
Bir_prensannesi @“Nursemom_”#p27470760Allah razı olsun bizimki de normalde hiç yapmaz ya nasıl oldu anlamadım sadece yedim dedi sırtına vurdum ama çıkarmadi götürdük ilac vs bir şey uygulamiycam dedi bende ustelemedim ciksrmassa cerraha gidin dedi bize
Bir_prensannesi Kucukprens-23 kaç gün sürdü acaba doktor a sormayı unuttum bide ne kadar süre beklemek lazım diye