gebeskaplumbaga elifinannesi95 esinizin veya sizin uzerinize araba ev varsa iptal olur onlar yoksa bile maaşına bakiliyor esinizin yani koyduklari kriterlere uymuyor
Deletedmom_879 elifinannesi95 bizim üstümüze hiç birsey yok eşimin sigortası da yok çalışıyor ama hani çalışmıyor gözüküyor sonuçta evimiz kira 2 kızımız var ve hamileyim ona rağmen reddedildi bizim de 🤷♀️ eve giren tek para sistemde eşimin aldığı 1500 lira işsizlik maaşı ayrıca kira 5 bin lira 🫣
elifinannesi95 gebeskaplumbaga hiç bişeyimiz yok eşiminde sigortası yok 8 bin maaş alıyor benim sigortam var ama ailem yaptı çalışmıyorum yani tek maaşla iki çocuğum var
elifinannesi95 gebeskaplumbaga bu arada ilk kabul olduğunda da vardı sigorta yeni değil onunla almak olduğunu sanmıyorum
gebeskaplumbaga elifinannesi95 Arayin halinizi anlatin sosyal yardim almak istediginizi soyleyin orda tekrar basvuru aciyorlar
happyannem36 elifinannesi95 hemen yapılmıyor 1 ay diyor ama ben 20 gün oldu deniyim dedim başvuru yapmayı baktım oldu öncesi denediğimde 1 ay zaman geçmesi gerekiyor diyordu
elifinannesi95 happyannem36 sonuçlandığında buraya yazar mısın bana merak ediyorum en azından ihtiyaçlarımı hafifletiyordu biraz
Deletedmom_879 elifinannesi95 başka aylık yardım alma nedeniyle reddedildi yaziyor birine ise feshedildi yazıyor. Ama hiç bu destek paketinden falan faydalanmadık Ankarada yaşıyoruz kızlarıma süt geliyor her ay bir de Başkent kart var 250 lira et parası yatıyor o da bazen yatmıyor bile her ay yani
minik_koalam elifinannesi95 benim eşim de asgari ücretle çalışıyor ve 2 çocuğum var kiradayız ve 7 defa başvurdum 7sinde de reddedildi muhtaç olmama nedeni ile, daha ne olması lazım muhtaç olmak için acaba 🤦♀️üzerimize de bişey yok borçtan başka