Mervealpiko Oğlum 14 aylık hala gece beslenmesi için kalkıyo ve ağlıyo emmek için pışpışlasam bile uyumuyo nasıl kestiniz gece beslenmelerini (sırf gece uyanmaları yüzünden 40 ım dan beridir regl olamıyorum)
shiningmother34 Mervealpiko oğlum 11 aylık 6. Ayda kendi kendine kesti kalkmadı bende beslemek için kalkmadım. (2 ay anne sütü aldı mama ile beslendi) ama her bebek aynı olmuyo ne zaman isterse kendi o zaman bırakıyor
Mervealpiko shiningmother34 ben öyle düşünüyorum bazen oluyo saat başı uyanıyo emmeden asla uyumuyo memelak resmen maşallah yemeğini de güzel yiyo ona rağmen anne sütü olmadan kendini doymuş hissetmiyo ve bazen oluyo karnım çok ağrıyo regl olcam diyorum olamıyorum ödem attırıcı takviye kullanıyorum 3-4 gündür bana mısın demedi gece emmelerini kesebilsem regl olcam diye kafamda deli sorular
Mervealpiko shiningmother34 Biraz da mama tok tutuyo olabilir ben hiç mama vermedim keşke gece beslenmelerinde verseydim daha uzun uyurdu biberonla içmeyi bile bilmiyo bazen sağıp vermeye çalışıyodum biberonla ağzında geveliyodu içemiyodu