aslid online danışmanlık aldım param boşa gitti. Sonra devlet hastanesi meme egitimcisine, emzirme danışmanligi birimine gittim onda da zamanım boşa gitti. Kızım çile cekti resmen. Çok ağladı savaş verdi meme istemiyor istemiyor. Neyse sağım yapmaya başladım ama o da beni çok yordu. Kızım uyuyor ben sagiyorum. Uyanıyor içiyor doymuyor. Hemen ardına mama yapıyordum derken doktor dedi ki çok yorgun gözüküyorsun dinlen biraz dedi. İki buçuk ay gece gunduz sağıp verdim, doymuyordu. Arkasına mama verdim derken. İki buçuk ay olunca sütü sagmayi bıraktım. Şimdi 3 ay 10 gunluguz sadece mama içiyor. Çok mutlu hiç aglamiyor diyebilirim çünkü bebeğim doyuyor. Meme verecem diye sinir etmiyorum onu. Çünkü mememe gelince yavrum çok bağırıyordu. Sağım yapacam diye ona sarilamiyordum çünkü sağım çok zaman aliyor. Hep annemin kucağımdaydi. Ben hep makine ile sağımdaydim. Şu an çok mutluyuz. Mamalar eskisi gibi değil çok besleyici. Meme reddi yaşamayı kim ister. Elbette kimse. Ama kısmet.. hızlı yazdım umarım anlasilir olmuştur