Canantekin 2 ay 11 günlük kızım var 2 günde bir banyo yaptırıyorum evim baya sıcak acaba fazla mı yaptırıyorum ama 2 günü geçince her yeri kızarıyor sizce nasıl yaptırmalıyım siz neler yapıyorsunuz?
Aysnrplt Canantekin son bir aydır haftada 2 gün yaptırıyorum onun dışında da günlük siliyorum zaten 😊
Semrukburtukk Canantekin 4 ay 6 günlük bebeğim her akşam uyku öncesi yıkıyorum ilk yıkanmasından beri her gün yıkamaya çalışıyorum en az haftada 5 yıkama oluyor mutlaka
Merveyavuzktm 2 günde bir yıkıyorum bende hiçbi şey olmaz merak etmeyin ortamı ona göre ayarlayın, banyo sonrası kafaya bi şapka takın tamamdır. Benimde oğlum 2+12 :)
Canantekin Merveyavuzktm şapkayı sevmiyor çok ağlıyor takınca 😀 ev sıcak olunca takmıyorum şapka artık
Banu_alper Benim bebis 45 gunluk 2 gunde bir yıkıyorum bende rahatliyor cocugum guzel guzel uyuyor banyo sonrasi ☺️ Aslinda hergun yikanmali mevsimden dolayi bir gun atlattik 😬😂
hellomom Canantekin ben 3 aylıktan beri hergün yaptırıyorum. Öncesinde de 2 günde bir bazen günaşırı yaptırıyordum. Ama hergün sabun kullanmıyorum. Doktorumuz haftada 1 sabunla demişti. Ama ben haftada iki yapıyordum yine. Ek gıdada et yemeye başlayıncada haftada iki sabunla demişti. Şimdi de duruma göre iki günde ya da 3 günde bir sabunluyorum.