Sednur Hayırlı akşamlar aranızda hiç mısıra tatile giden oldumu acaba ? Bizimde mısır için tatil planımız varda bilgi verebilecek varmı 😊
Skylifee006 Sednur ay bende çok istiyorum mısırı şarm el şeyh sanırım vizesiz sürekli görüyorum eşimle bizde gitmek istiyoruz 🤩
sunflower01 Sednur anam bu sitede bi ben mi fakırım gı fakfakir hem de 🤣🤣 iyi tatiller bacım Bol bol foto çekilin
Bukito Sednur 10 yıl önce gitmiştik eşimle balayı için,güzeldi,sharm el Sheikh e gittik biz,cam tabanlı tekneyle gezdik,çölde safari yaptık,Bedevi çadırında yemek yedik,şnorkelle dalış yaptık kızıl denizde,aklımda kalanlar bunlar,tavsiye ederim
Sednur İnşAllah gidebiliriz bizde 😊 Eşimle 4-5 günlüğüne bi yerlere gidelim dedik artık karar veremiyoruz sürekli farklı yerler aklımıza gelip vazgeçiyoruz 🤣
edsn1 Sednur benim arkadaşım gitti 6 gece 7 gün toplam 50 bin liraya mal olmuş çok da keyifli geçmiş memnun kaldığını anlattı
Sednur Bukito Henüz daha neresine gideceğimize karar vermedik canım hem havuzlu otel istiyoruz yada denize yakın hemde piramitlere de gitmek istiyoruz ama araştırdığımız kadarıyla birbirlerine öyle yerler baya uzakmış
Erdemalp Sednur yanınızda yiyecek götürün. Su götürün. 6 yıl önce gittim. Ama aç kaldım. Kullandıkları yağ mi neyse en sevdiğim şeyleri bile yiyemedim bana herşeyi kokuyor geldi. İyi bir otel bulun zira hasta olursunuz. Pis bir ülke. Sormak istediğiniz ne varsa sorun ona göre cevaplayayim
Sednur Erdemalp İklimi nasıl acaba 12. Aylarsa gitmek istiyoruz havuza veya denize girilir mi ? İnternette bi sitede girilmez başka sitede girilir yazıyo kafamız karışdı 🤔
sunflower01 Sednur Allah razı olsun canım benim isteyen herkese inşallah Bi rutubetsiz ve balkonsuz evim olsun isterdim çocuğumu iyi bi evde büyütmek amaçlı 😘
Erdemalp Sednur girilir çok sıcak zaten. Yazın gitmeyin nefes alamazsınız sıcaktan. Ben bir kere ağustosta gittim birde Ekim’de gitmistim. Ekimde giderken üstümde mevsimlik mont vardı. Oraya indiğimde askılı ile dolaştım. Denize falan gitmedim çünkü ben çok huylandim ama havuza girebilirsiniz.