TeacherrMom Normal bir çocuk aslında, tek sorun sizin de dediğiniz gibi ekran. Şimdi oğluma bakıyorum, özellikle 14 aylık olduğu zamanları düşünüyorum. Evde yalnızken neler neler yapıyor yanımıza biri gelince asla yapmıyor. Gün içinde bana öyle şeyler yapıp söylüyor ki akşam babası gelince ona da göstersin istiyorum ama yok. Yapmıyor. Şuan 18 aylık mesela bana kapıya gidip ‘anne hadi’ dedi. Bu ilk cümlesiydi. Aynı şeyi babasına göstermek için 40 takla attım ama yok. Babasının yanında yaptığı şeyi de ben kaçırıyorum. Komşumuz geliyor mesela; diyor ki benim torunum bu yaşta şunu yapıyordu Arende hiç göremiyorum. E yapıyor ama senin yanında değil. Mesela Aren de oyuna dalmışsa seslendiğimde umrunda olmuyor. Yaramazlık yapıyorsa beni duymazdan geliyor. Kucaktan hele de oturuyorsam nefret ediyor. Sadece oynaşmak istediğinde kucak yapar. Ama yine dedesi gelir bu çocuk hiç kucakta durmuyor der. Yaniiiiii çok belirgin şeyler olmadıkça bu saydığınız şeyler 14 aylık bir çocuk için çok normal ve sadece evde 24 saat bakım vereninin farkedeceği şeyler. Hiç anne babasıyla konuşup canlarını sıkmayın :)