bloggeranne Zelihanur sipariş veren değil atıyorum siz Kocaeli de yaşıyorsunuz benimde Kocaeli belediye hizmetleri ile ilgili memleket araştırmam var sistem otomatik sizin numaranızı Kocaeli’de gördüğü için sizi arıyor sizinle anket yapıyorum
bloggeranne -pinkwater20 Vallahi belli olmuyor bazen 35 bazen 10 Mesela bugün 12 tane zor yaptım Çünkü kimse katılmak istemiyordu bugün Şırnak belediye hizmetleri ile ilgili araştırma yaptığımız için oradaki kimse katılmak istemiyordu
bloggeranne -pinkwater20 1 ay boyunca toplam kaç adet yaptıysan o kadar alacaksın mesela ama part time çalışıyorsun ve o gün 5 anket yaptın yada hiç yapamadın seninle ilgilenen üstüne söylüyorsun söylemezsen tekrar sisteme girmeni ve anket yapmanı istiyolar
-pinkwater20 bloggeranne ben full time istedim de yani o ayda kaç adet anket yaptıysam o kadar ücret alıyorum değil mi doğru mu anladım sizide yoruyorum kusura bakmayın 🙏
bloggeranne Ctnnss getirin kendi uygulamasını indirip altta getir iş var oradan çağrı merkezi yazdığınızda ya da müşteri temsilciliği yazdığınızda altlarda izar diye çıkıyor
bloggeranne -pinkwater20 evet doğru Ben de başlarda full time istedim ama 2 gün sonra full time yapamayacağımı anladım hem çocuk hem ev işi Hem yemek çok zorluyor O yüzden part time’a geçtim ama oğlumu Kur’an kursuna verdim Eğer ki başlarsa tekrardan full time geçiş yapabilirim
bloggeranne -pinkwater20 Mesela sen bir ay boyunca 500 anket yaptın 500′ü 6 ile çarp 3000 lira yapıyor ya da daha fazla yaparsan daha fazla alırsın
bloggeranne -pinkwater20 istersen özelden numaramı yazim sana merak ettiklerini sorabilirsin bu arada yormadın yardımcı olduysam ne mutlu bana
Ssenn_ bloggeranne çocuğunuz var mı yani çocukla mi yapıyorsunuz varsa nasıl idare ediyorsunuz bende başvurmak istiyorum ama çocuktan dolayı cesaret edemedim şuan
bloggeranne Ssenn_ Evet Ekimin birinde 4 yaşına girecek bir oğlum var full time çalıştım 2 gün zorladı hem çocuk hem iş hem yemek Ben de part time’a geçiş yaptım ama oğlumu Kur’an kursuna yazdırdım Eğer ki gitmeye başlarsa full time’a geçiş yapabilirim