Ayfa1608 Kucak_esra Patlıcan fasulye kuruttum. Dolmalık biber kuruttum. Vişne ve kayısı reçeli yaptım. Menemen yaptım. Geçen seneden acı sosum var. Buzluğa bol bol biber attım. Vişne attım. Benden bu kadar 😅
-Elcin- Kucak_esra Vişne, yaprak sarma, kuru patlıcan ve dolma biber, közlenmiş patlıcan, haşlanmış fasulye ve nohut, bezelye, rendelenmiş salatalık, mısır.
Kahveseveranne Kucak_esra kayınvalidem domates sosu tarhana yaptı annemde salatalık turşusu tarhana erişte acı biber turşusu patlıcan biber kurutması yaptı verdi bana bir şey kalmadı 😀 ama patlıcan kapya biber közlemesi yapmak istiyorum
citlenbik2212 Kucak_esra domates biber patlıcan dolmalık biber kuruttum salçamı yaptım şişe domates yaptım buzluğa taze fasülye bamya börülce bezelye barbunya közlenmiş kırmızı biber ve közlenmiş patlıcan attım birazda çilek ve kiraz attım buzluğa
-Elcin- sadekahve_bitter Cacık için pratik oluyor. Salatalıkları soyuyorum, rendeliyorum, paketliyorum. Buzluktaki yerini alıyor.
Kucak_esra Kahveseveranne bende yapicam inşallah önceden kayinvalidemlerde yapıyorduk bu sene kendi evimde yapicam
Ysgl26 Kucak_esra şuanlık sadece taze fasulye ve biber koydum dolaba. Annem de salça reçel ve tarhana yapmış.. domates alabilirsem bi ara vakit bulup sos yapıcam
Lolik Kucak_esra annem ve kayınvalidem domates menemen konservelerimi ve turşularımı yapıyor . Yine dondurucumada bir şeyler yapıp koyuyolar sağolsunlar . Bende küp biber hazırlıycam kırmızı yeşil ikisindende Nohut - fasülye-buğday-yeşil mercimek haşlayıp bir yemeklik şekilde paketleyip koyucam çok kurtarıcı oluyor yemeğe çorbaya hemencecik hazır. Köfte yaz kış bittikçe yapar koyarım. Tavuk döner hazırladım yarısı bitti bile😂 fiks bezelye ,taze fasülye ,semizotu falan her zaman koyarım .