esrasoysal 8 günlük bebegin gaz sorunu var. Sarilikta var. Masaj için yağlardan kullanıldı. Kesin çözüm için yardımcı olur musunuz
Arenilay- esrasoysal samp simplex iyi bir gaz ilacı sarılık içinde gece gündüze hep 45 dkda bir yada saatte bir emziriyorsanız emzirme mama ise mama verirseniz 2 güne bu şekilde geçer geçmiş olsun ( yenidoğan yoğun bakım doktoru söylemişti öylede oldu 2 güne geçti sarılık )
Momystyle esrasoysal oğlumda çok ağlardı ilk günler gazı var diye doktora gittik ne yapabiliriz diye 2 hafta gaz olmaz bebekte dedi çocuk doktorumuz ya açtır ya uykusu vardır yada bir yeri ağrıyordur dedi ve oğlum açmış meğer mama takviyesi yapınca sakinleşmeye başlamıştı metsil damla 3. Hafta kullandım ama daha çok sancı yaptığını düşünüyorum bebekte çünkü daha da huzursuzlaşmıştı ilacı unutup düzenli duş yağlarla masaj ve bacaklarda egzersiz hareketleri yaptırdım her emzirmeden sonra mutlaka ağzından gaz çıkardığından emin olup yatırdım
benimoglumukurtarinesraa Aç olmadığına doyduguna kesin olarak emin misiniz. İlk on günde gaz sancısı olmaması gerekir
htice2909 Oluyor maalesef doktorum metsil yazmıştı sağlık ocağına gidersen yazdır iyi geliyor sarılık için de sık sık emzir başka çaresi yok
Efeninannesiyimm Benim bebeğimin de gaz sorunu vardı bir çay bardağına bir çay kaşığı kimyon atıp içiyorum içmeye başladığımdan beri bebeğimde rahatlama gözlemledim sizde deneyebilirsiniz bir sabah bir akşam tüketiyorum tadı kötü evet ama bebek için değer
Kucukkusunannesi Oğlumun ilk bir haftada gaz problemi çıktı, olabiliyor. Ben bestlak damla kullanıyorum kendim içiyorum. Gaz problemi kalmıyor, bebeğime de biogaia kullanıyorum 3 ay oldu rahat ettik doktorunuza bir danışın derim