yildizmom-2023 Aycalina2544 bebek buyudukce goguslerde onun ihtiyacı kadar süt uretiyor önceden birikiyordu mesela şimdi direk taze sut geliyor benim bildiğim
Sevensevilen Aycalina2544 memeler ilk iki ay kadar dolgun dolgun olmuyor, yumusuyor ama süt geliyor yine bebeğin ihtiyacı kadar
Gmzkyr Aycalina2544 birde durduk yere akar ya oda olmuyor terbiye okunca . Başkarda paket paket göğüs pesi kullandım şimdi sadece emince üretiyor ve geliyor
Pinpony Aycalina2544 evet bebeğin emme rutinine göre süt üretiyor. Terbiye olup yumuşuyor. Ama sütunuz azalmıyor korkmayın sadece kontrolsüz süt üretimi bitiyor. Bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiliyor tıpkı bir beyin gibi çalışıyor yani.
Gmzkyr Aycalina2544 terbiye olunca mı ? Şuan 6 aydayım daha yeni oldular 😂 göğüsleriniz iniyor , boş gibi oluyor ama bebiş emdikçe geliyor .
Sevensevilen Aycalina2544 nezle olmuşsunuz. Hastalık doneminde geçici azalma normal diye biliyordum. Ve bebeğiniz kaç aylık? Emince doyuyor mu
Aycalina2544 Sevensevilen Evet usuttum bu yüzden olabilir diye düşündüm emdikten sonra ağlamiyor 2 aylık şuan
Sevensevilen Aycalina2544 soğuk algınlığı ilacı kullanmayın. Bir adedi bile sütü azaltiyormus. İsterseniz ciğer bulgur et kefir yoğurt yumurta şu tüketiminizi biraz artirin
Aycalina2544 Sevensevilen sadece 1 tane parol içtim öyle yapayım sütümün azalmasını hiç istemiyorum 😭