husnataskiin Merhaba hanımlar, Rota aşısı yaptıranlar var mı? Yan etkisi gördünüz mü, sizce kesin yaptırmak gerekli mi bilgi verir misiniz ?
Minikbal husnataskiin hiç bi yan etkisi olmadı. Kesinlikle yaptirmalisiniz. Aşı olanlar hastaligi ayakta anlatırken asisizlar hastaneye yatabiliyor. Riske atmayın cocugunuzu
papatyam-34 husnataskiin bence gerekli ben iki dozunu da yaptırdım ve oğlum geçen günlerde ishale yakalandı çok çabuk atlattı ben faydası olduğunu düşünüyorum burda da çok okumuştum yaptıranların ishali daha rahat atlattığını ve tanıdıklarından yaptırmayan olanlar da varmış onlarda ishal yakalanınca Allah korusun haftalarca bile sürebiliyormuş ve sıvı kaybından dolayı hastane de yatan da olmuş
sadekahve_bitter husnataskiin bu konu hakkında bir sürü konu onlara baktın isterseniz Yapılması gerekli hafif yan etkisi ishal bizde yaptı geçti
Azragunes husnataskiin hiçbir yan etkisi olmadı biz de. Rota virüse yakalanan çocuklar aşı olmazsa ağır atlatıyorlar çoğu hastaneye yatıyor. Biz doktorumuza sorduk yaptırmanızı öneririm dedi baya da araştırmıştık yaptırdık ilk dozunu 3. Ayda. 2 hafta sonra da 2. Dozu yaptıracaz inşaallah.
husnataskiin papatyam-34 Rabbim korusun🙏🏻 bende yaptırmayı düşünüyorum bilgi almak istedim teşekkür ederim 🙏🏻
husnataskiin sadekahve_bitter herkesde yan etki göstermiyormus yaptırmayı düşünüyorum açıkçası bakalım 🙏🏻
Ikikizannesi7534 husnataskiin Hiç düşünmeden yaptır . Ben iki kizimada yaptırdım 5 aylıkta ikinci dozu var
Yagnur_gunes husnataskiin biz ilk dozu yaptirdik hiçbir yan etkisi olmadı.bu ay da ikinci dozu var onuda yaptiricam
Azra41 husnataskiin Bence kesinlikle gerekli . Çevremde çok var bu virüsten bebisini kaybeden 😔 keşke demektense. İyi ki demek bence daha mantıklı. Biz 3. Ayda ilk dozu yaptırdık kakali gezdik bir süre :) onun dışında sıkıntı yaşamadık şükür 🤲