Benim 26aylik bir oğlum var.ve hamileyim ocakta doğum yapacağım.oglum şu sıralar çok agresif biliyorum iki yaş sendromunda.fakat okadar hassas davranmama rağmen mesela parka gidiyoruz eğer sallanmak istiyorsa beklemez orda oturan çocuğa vurmak ister kalsın o otursun diye(tabiki müdahale ediyorum yaptırmiyorum)ama istediğini hep busekilde yapıyor .hep dediği olsun istiyor.sendrom tamam da bakıyorum bazı yaşıtlarına öyle değil .inanın hamile olmam yada bakamio olmamdan değil.oglumun böyle olmasindan üzülmeye başladım ve eşime aceba kresemi yazdrsak tam gün değil ama bikac saatliğine .aceba faydası olurmu?bunu dusunurkende Urfa’da yaşıyorum ve eşimin işi sebebiyle ben getirip götürecegim ama kreş nasıl hiç bilmiyorm birtane var olduğum yerde .ve çocuğuma da birşey olur mu verirsem diye korkuyorum benim kontrolüm dışında olacak diye.belki bunu dediğim için şimdi lincleyenler olacak ama bu kesimde şiveli konuşuyorlar ve çocuğunda öyle konusmasini istemiyorum biryandanda.(karşı konusmalari taklit eden bir oğlum var çabuk kapar)ama arkadaş ortamı iyi gelir mi kafamda milyon soru var.siz napardiniz aklınıza ihtiyacım var