ozlemky Asel_Mina1 8 gün sonra başlayacak atak haftası 😊 Şuan atakta değil belki etkilerini erken göstermiş olabilir
Yigitin_Annesi ozlemkybizede bakar mısıniz Beklenen doğum tarihi 21 temmuz doğum tarihi 17 temmuz erkek
Rabissss ozlemky rica etsem benimkinede baksan zor durumdayim otutturdum uyku duzenini derken tepe taklak olduk uyutamiyorum beklenen dogum tarihi 7 temmuz gerceklesen dogum 13 temmuz erkek
Zeynepkizilgul ozlemky merhaba canım bize de bakabilir misin tahmini doğum 17 nisan doğum 15 nisan kız bebek
Bahar1425 Elifnisam bazen bebekler değişiyor. Benim oğlum da 1.5 aylık hergun değişik huyu var bi ağlıyor bi uyuyor bi bakıyorsun kucaktan inmiyor. Memede sürekli. Bazen ağrısı var gibi çıglık çıglıga sabaha kadar o Ağlar ben aglarım 😂😂
Minikoglumveben ozlemky rica etsem benimkine de bakar mısınız? Durmuyor bebeğim sürekli inliyor garip sesler çıkarıyor emmiyor. Göğsümle savaş veriyoruz 😔 doğması gereken tarih 24 temmuz, doğduğu tarih 16 temmuz🙏
Merve17_ Elifnisam bebeğini göğsüne yatır kalbinin üzerine ve ona sessizce güzel seyler söyle biraz huysuzlanıyor ama sonra sakinleşiyor bu şekilde atlatabilirsin allah yardımcın olsun
Elifnisam Merve17_ ayakta ona sarılarak emzirmeye calısoyorumm umarım alışmaz. Ama iğiniz gibi yapınca da rahatlıyor