0000Bahar Kızlarrrrr yakın zamanda kulak deldireceğiz de sizde eczane mi yoksa kuyumcumu daha iyidir eczane iyidir ama dondurucu sprey sıkıyorlar mı fikir almak istedim
bayanukuslu 0000Bahar kuzu biz deldirdik. Gümüşçüde deldirdik. Cerrahi çelik küpe takıldı. İki kulağı aynı anda delindi. Krem sürdü sprey sıkmadı. Spreyden korkuyolar dedi. Çok şükür bişey de olmadı. Küpenin arkası ince ve aynı anda takıldığı için bu şekilde tercih ettik
Aysunn41 0000Bahar ne kadarlık bebeğiniz 13 aylık bende deldirmek istiyorum ama kulaklariyla emerken çok oynuyo
Simaykck 0000Bahar Benim yaşadığım ilçede sağlık kabinleri var iğne vurdurulan yer onlar deliyordu onlara deldirdik 1 yaşındayken 30 liraya deldiler 1 sene önce küpeleride çok güzeldi iltihap gibi bir sorunda yaşamadık
bayanukuslu 0000Bahar tuttuğum için korktu sadece kuzum. Baya ince bizim çocukluğumuzdaki küpelerden değil
Aysunn41 0000Bahar benimkide 13 aylık çok erken de deldirmek istemedim küçük diye ama şimdi de kulaklariyla çok ugrasiyo diye cesaret edemiyorum
0000Bahar Hyl-kbr1501 öyle duymuştum canım çok geç deldirince küpe dikkatini çekip çekebilirletmiş hem kulak memesi yumuşakken tam kalınlaşmamışken çok acı hissetmeyip hemen iyileşirmiş
0000Bahar bayanukuslu iyi o zaman bende suan diş muhabbeti falan ağrı yapar diye beklemiştim ilk fırsatta deldirim
___ Ben de eczanede kendi kulağımı delirdim geçenlerde 2.küpe takmak için sprey sıktı uyuşturdu öyle deldi bide kendi veriyor küpeyi normal küpe almıştım o olmaz dedi tekrar aldım, aynı gün geçti acısı hemen