Ozge_ekinci1 3 ay 19 günlük Sürekli ağlıyor kucakta gezmek istiyor uykusu gelince ağlama krizine giriyor sallıyorum kendini havaya kaldırıyor daha çok ağlıyor eli sürekli ağzında diş mi yoksa atak mi anlayamadım
Busraaa92 Ozge_ekinci1 4.5 aylığız bizde de 10 gündür var gece okadar zor uyuyor ki sürekli bir ağlama hali bitse de kurtulsak 😀
saribez Ozge_ekinci1 benim oğlan da 4 buçuk aylık aman bazen bir geliyorlar benimkine sormayın gitsin diyorum diş mi gelecek ne olacak ama bence atak ya 😭
Aliasaf08 Bizde ayniyiz kucagima aldigimda da ayakta gezdirmemi istiyor sadece bizde var sanıyordum 😅
Ozge_ekinci1 Aliasaf08 kafayı yemek üzereyim 😂 bı sebebi olsa çözüm uretebilirsin ama bı sebebide yok
ArvenMom Ozge_ekinci1 duş aldırmak loş ışıkta uyutmak dışarıda dolaştırmak beyaz gürültü iyi gelebilir
Eminekybtl Ozge_ekinci1 4 ay 12 günlük falandı önce gündüz uykularına direnmeye başladı bi kaç gün sonra tamamen bozuldu hepsi suan 4 ay 22 günlük ve uyuturlen falan sürekli eli Ağzında kucağıma alınca omzumu kemiriyor resmen bugün de çok mızmızdı ağladı durdu inşallah uzun sürmez bu atak eskisinden daha güzel olur bebeklerimizin düzeni
Fatihinannesi05 Bizde tam 3 ay 30 günlüğüz bir haftadır anlaytığınız gibiyiz ne yapcağımı şaşırdım bende o nasıl rahat ediyorsa öyle yapıyorum önceden elimle pışpışlayıp uyutuyordum şimdi ayağımda sallıyorum acaba atak geçtikten sonra eski düzenlerine dönüyorlar mı
Ozge_ekinci1 Fatihinannesi05 bilmiyorum inşallah döner bizdede yaklasik 1 haftadır var çok sakin bı bebekti çıldırdi dokunmaya korkuyorum
Tugbazmr Bizde 3ay 30gunlugunuz bir bir bucuk haftadir bu durumdayiz oglen uykusuna bile yatmiyor ve surekli agliyor ac sandigimdan mama dahi veriyorum ek olarak ama anlamis degilim nasil ,ne kadar surede gecer nasil sakinlesir yardimci olun
-Sare32- Ozge_ekinci1 aynı şekilde sürekli kıcakta uyurken biraz zor geçiyor o uykuya geçene kadar mız mız sürekli meme reddi desen o zaten var😂
Fatihinannesi05 Ozge_ekinci1 bizde aynı şekil bebeğim çok sakin bir bebekti ama şuan hiç değil ayakta sallamayan ben ayakta sallıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama yapacak başka bir şey yok diğer türlü uyumuyor daha da mızmız oluyor
Busraaa92 Ozge_ekinci1 çok şükür bugün 8:15 te kalktı hemde ağlamadan yanımda bekleyerek gece de çok aşırı uyanmadı ayyy inşallah geçiriyordur çok zordu 😥😥
Omermuazannesi42 😁vallaha aynılarını var çözüm olarak emzigi birseylere batırıp vermekle buldum o şekilde uyuyor şimdi lincleyebilirler çok kucuk diye ama bagirmasindan iyidir