betulergl 6 aylik olduk simdiye kadar gece uyanma problemi yoktu bu aralar ağlayarak uyanıyor yasayan var mi neden boyle acaba
Orkidemm betulergl aha ben vallahi ben 7.5 aylik olduk 6 ayindan bu yana anlattigin gibi. Bilmiyorm niye bende. Yarim saat basi kalkıyor gece emmeden dalmıyor geri. Gunduz uykusu 20 dk düştü. 🤦♀️🤦♀️
Aysun16 betulergl 6 aylik oldugundan beri bende öyleyim gece 2 kez uyanan bebegim suan saat basi yarim saatte bir uyaniyor
Duruonur betulergl aynı durum bizdede var gece sabaha kdr uyuyam bebek yarım saatte bi uyanıyor ağlayarak,ve emmeden uyumuyor.dişlerindenmi acaba die düşünüyorum.3 gün snra 6 ay kontorulümüz var doktora sorucam bakalım 🤔
Waffle betulergl bizde oyleydik canim. En fazla 1 kez uyanirdi oda nadir. Şu sıralar çok huzursuz ağlıyor sürekli hiç mutlu değil. Galiba diş geliyor ondan dolayı böyle aglamalari falan sizin de öyle olabilir. Salya artışı .ishal falan var mi takip edin
Aselimm23 Benimde aynı şekil uyanması yetmiyor sanki saat basida kalksa emmedem asla yatmiyor bizimde 6 ay iki günlük her uyandiginda da ağlayarak bağırarak uyaniyor
ecemm21 Buçuk aylık bebeğim bi haftadır falan bizde de aynı yarım saatte bir kalkıp ağlıyo emmeden asla sakinleşmiyo hiç şimdiye kadar uyku problemi yaşamamıştık 5-6 saat kesintisiz uyurdu
Lavanta35_ 5.5 aylıktan beri böyle şuan 6 buçuk aylık uykuya hasretim resmen doktor kaşınır ama daha diş gözükmüyor dedi kilo alımıda çok iyi doyuyorda neden uyanıyor anlamıyorum bende..