Betularssln Selam kızlar. Bebeğim 16 günlük ve 2-3 gündür beni emzik olarak kullanıyor memede uyuyor yerine koyunca uyanıyor o yüzden emzik kullandırmak istiyorum ama memeyi bırakır diye korkuyorum. Hangi emziği kullanmalıyım sizce
gunesin-annesi Betularssln merhaba biz de 2 aylığız. Ben de çok kararsızım hamileyken almıştım hiç vermedim. Bu gece uykuya geçişi çok zor olunca vereyim dedim sıcak suda beklettim. Bekletirken uyudu. Ama normalde yerine koyarken filan uyanıyor. Bazen sadece emmek için emiyor filan. Versem mi vermesem mi çok kararsız kaldım
Beyza_bozkurt1 Betularssln 40 gündem sonra düzene giriyo şuan memenizden ayrılmasın zaten.biraz dayanmaya çalışın geçicek ben doğurdum nerdeyse 24 saat emziriyorum cildircam diye ağlamıştım.Ilk 28 gün kritik meme reddi acısından 28 günden sonra yavaş yavaş emzige alıştırabilirsin
derbederume Betularssln bebekler emzik nedir bilmez birakin uyusun benim oglum da 1 ay 23 gunluk gun icersinde emzik veriyorum bibs almistim hemen tuttu kendi emmek istemediginde atiyor