kinderpingui Aaayysseee diyete girdim ayşo dua edin lütfenn irademe sahip çıkayım🤭😬 Akşama bulgur pilavı et sote Cacık ve salata
Aaayysseee Bebisss03 tabiki 🥳 bir litre süt iki buçuk yemek kaşığı nişasta iki buçuk yemek kaşığı un,bir su bardağından iki parmak az şeker, karıştırıp piştikten sonra kapatıp yarım paket krema,bir kaşık tereyağı (olmasa da olur) bir paket vanilya Kupa için muz yada çilek ve bebe bisküvisi 🤤
Denizzz88 Aaayysseee zeytinyağlı taze fasülye,pilav,cacık bide pancar vardı evde onu da haşlayıp yoğurtlarım herhalde
Minnakkk Aaayysseee ben yemeklerimi yaptım. Yayla corbası Etli taze fasulye Pilav Bir de fırına patlıcan kapya biber yeşil biber domates sarımsak kozledim guzel bir salata yapacagım bunlardan
MommysMini Aaayysseee kabak yemeği fırında patates ev yapımı limonatam ve 🍉 herkese cevap vermemen çok mantıklı çünkü tek tek güzel menü afiyet olsun yazmak sıkıcı 😂😂😂
cahillesohbetikestim Aaayysseee al sana iki günlük menü aşkım. Ezogelin çorba, fırında sebzeli tavuk but, şehriyeli pirinç pilavı, salata Mercimek çorbası, Biber dolması, ciğer kavurma, cacık