Sayy01 tubaks Ben aldım fakat tamamını kullanmadım bir sefer denemek için sürdüm baya etkili resmen göbeğin çekiliyor gibi o yüzden sıkı bi diyet ve spora başlarken kullanacağım boşa gitsin istemiyorum
Ygtoglm-- tubaks benimde arkadasın diyetisyene giderken diyetisyen önermiş. Sürüp yürüyüşe cıkmıs hep . Resmen kız eridi ben şok oldum. Bende alıcam diyorum epeydir ama unutuyorum
nurefsanakbulut Ygtoglm-- kız ciddi misiniz ben çok yararsızdır diye düşünüyordum . Bazı yorumlar çok yakıyor demiş
tubaks hemsire-anne- emziren anneler kullanıyor bende emziriyorum ama sezeryan olduysanız biraz bekleyin bence normal doğum yaptıysanız siz bilirsiniz 🤷🏻♀️
Sayy01 tubaks bana göre evet ama göbeğimde ciddi anlamda yanma oldu bildiğiniz renk değiştirdi çok acıtıyor
Lovers_33tantuniyam tubaks bugün sipariş verip postunuza denk gelmiş olmam 😁 bende okudum baya yorumlar iyi deneyeyim dedim spora da başladım gelsin görelim umarım göbek eritir amin 😅
tubaks Lovers_33tantuniyam bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorum kullanıp yine yorumlarda buluşalım o zaman inşallah işe yarar
Lovers_33tantuniyam tubaks inşallah canım bir hafta da etkisini gösterir diyorlar ya iki güne gelirse başlarız konuşuruz sonra 🤩
tubaks hemsire-anne- normalde 6 ay diyorlar ama yara yerine sürmezseniz sıkıntı olmaz bence Bacaklara kollara falan sürebilirsiniz karın için bir şey diyemem yine de siz bilirsiniz