Balbebek17 Kızlar merhaba eğitimim için haftada 2 gün bebeğimden ayrı kalmak zorundayım. Kayınvalidem bakıcak fakat bebeğim benden ayrı emmeden uyuyamıyor ne yapmalıyım deneyimli tecrübeli anneler bana akıl verebilirmisiniz ?
SaFrac Balbebek17 Bebeğiniz kaç aylık. Bende bir kere bırakmıştım sadece bir saat için ama arkamdan çok ağladığı için sonrasında uzun bi hafta yanından kalktığımda ağlamaya başlıyordu heryerde beni aramış. Benim bebeğim ozaman 8aylıktı. Öncesinde alıştırmak için babanneye bir iki saat bırakırsanız tepkisini görürsünüz aslında.
Birdunyabircennetannesi Balbebek17 Sizin kıyafetinizi koysun beşinin altına Kokunuzun olduğu Bu şekilde belki uyur
Balbebek17 hunilimomy süt sağıyorum ama biberona veya emziğede alışkın bir bebek değil zorda kalınca biberondan emiyor denedim bir kaç kere.Şehir dışında sabah 7 akşam 7 evden çıkıp eve gelebilirim inşallah durur
Balbebek17 SaFrac 10 Aylık iki hafta sonra 11 aylık olucak dediğiniz gibi yapmayı deneyelim bi uyuma konusu çok korkutuyo beni çünkü göğüsümde olmadığı sürece asla uyumuyo 😣
Balbebek17 cileklovermom Bende içimden onu geçirdim ama dilimde söyleyemedim kimseye biliyomusunuz 🤭çünkü gerçekten emerek uyuması o kadar yoruyor ki ve bebeğimde acıkmasa bile sürekli emmek için uyanıyor ikimiz içinde çok zor
cileklovermom Balbebek17 emzik tutuyo mu tutuyosa korkmadan bırakıp gidin belki uyku saatini geçirecek ama yorulup mecbur uyuyacak sonunda
cileklovermom Balbebek17 bakacak kişi her zorluğa katlanır mı peki mızmızlanınca dışarı falan çıkarabilirse kolay avutur bence
Balbebek17 cileklovermom Annem olsa evet ama kayınvalidemle çok görüşmüyorduk biraz problemlerimiz vardı görüşsek bile mesafemiz var her zaman ondan dolayı da zaten çok çekiniyorum.Annem çalışıyor ama oda iş çıkış saatinde gelicek yardım etmeye
Balbebek17 Birdunyabircennetannesi Denerim bunuda teşekkür ederim uyutma yöntemleri araştırıyorum uygulamaya çakışıyorum ama bende direkt göğüsümü istiyo yapamıyorum katılarak ağlamaya başlıyor vermeyince